Wij zijn te dom

28/11/2021


Steeds weer wijzen ministers en presidenten en andere idioten als Fauci met hun beschuldigende vingertje naar de ongevaccineerden, op dezelfde manier waarop Hitler naar de Joden wees.


Eerst werden de ongevaccineerden a-sociaal genoemd omdat ze niet meehielpen om de ouderen te beschermen. Later bleek dat je met het nemen van een vaccin helemaal niemand beschermde.


Vervolgens werden de ongevaccineerden ervan beschuldigd dat ze zorg overbelasten. Inmiddels is duidelijk dat er vooral gevaccineerden in het ziekenhuis liggen met COVID of door de bijwerkingen van het vaccin. De zorg zelf geeft aan dat het niet aan COVID ligt, maar aan het afschalen van de zorg door het Schwabinet Rutte.


Het nieuwste leugen is dat het de ongevaccineerden zijn die voor nieuwe varianten zorgen. De varianten zijn echter een gevolg van de vaccins. Wie nadenkt ziet de logica.


Vergelijk het coronavirus eens met een inbreker met een breekijzer. Want dat is het spike-eiwit. Het is het breekijzer van het virus, het onderdeel waarmee het zorgt dat het de cel kan openen om mensen te infecteren.


Wie iets begrijpt van evolutie zal weten dat de levensvorm die zich het beste aanpast zal overleven. Bij een virus is het niet anders. Om te overleven in een wereld met antistoffen die aanvallen wanneer antistoffen het breekijzer in zijn handen herkennen, zal de inbreker die zijn breekijzer kan camoufleren het succesvolst zijn.


Dat is een van de reden waarom dit vaccin zo gevaarlijk is; het oefent evolutionaire druk uit op juist die ene plek waarvan je niet wil dat het gaat muteren, het spike-eiwit. De kopieerfouten zijn weliswaar willekeurig, maar de levensvatbaarheid van mutaties is dat niet. Heel eenvoudig: een mutatie die grotere kans heeft om mensen te besmetten, heeft een betere kans om te overleven.


De Deltavariant leidde al een half jaar sluimerend bestaan voor de vaccins de Delta-variant uit zijn roemloos bestaan tilde en het tot de dominante soort op aarde maakte. Waarom? Omdat het door wat mutaties aan het spike-eiwit minder gevoelig was voor de antistoffen tegen de Wuhan-variant.


Hetzelfde geldt nu voor de nieuwe variant B.1.1.529, ook wel liefkozend ‘omikron’ genoemd. Met nog meer mutaties aan het het spike-virus is deze variant nog beter in staat om de cel van gevaccineerden te bereiken, nog resistenter.


Door juist het spike-eiwit te kiezen als herkenningspunt van de antistoffen heeft de farmaceutische industrie ervoor gekozen om het virus in een gevaarlijk richting te laten muteren. Het excuus dat men aanvoert, dat men de varianten niet had verwacht is onzinnig. Alles dat zich vermenigvuldigt, muteert. Zonder mutaties had het virus niet eens bestaan!


Het is daarom kolder om de ongevaccineerden de schuld te geven van deze varianten. Het zijn de gevaccineerden die besmet en geïnfecteerd raken en de druk op de varianten uitoefenen om te muteren. Het zullen daarom ook de gevaccineerden zijn die gevoeliger worden voor de varianten. Het vaccin zal steeds beter door hun verouderde en gebrekkige verdediging breken.


Gevaccineerden zullen ook nooit meer een betere afweer krijgen. De eerste ontmoeting met het door het laboratorium spike-eiwit heeft een afweerreactie in hun immuunsysteem geprogrammeerd die nooit meer zal veranderen, laat staan verbeteren. Dat heet ‘original antigenic sin’.  Ook nieuwe vaccins die zijn speciaal gemaakt worden tegen nieuwe varianten zullen het daartegen hoogstwaarschijnlijk moeten afleggen.


Omdat het vaccin slecht en tijdelijk werkt, moet je telkens een nieuwe injectie nemen om te zorgen dat je (verouderde) antistoffen op peil blijven. Deze antistoffen zullen steeds minder goed werken en de bijwerkingen zullen bij iedere prik toenemen. Boosters zullen alleen tijdelijk hun verouderde antistoffen even opkrikken, alleen de kwantiteit, nooit kwalitatief.


De corona-vaccinatie maakt geen gebruik van een dood of verzwakt virus, maar van een door de farmaceutische industrie gemaakte mRNA-code die je lichaam de opdracht geeft om een eiwit te bouwen. Om het eiwit bij de cel te krijgen word je afweer deels uitgeschakeld omdat het spike-eiwit anders meteen zou worden aangevallen. Dit proces maakt je meer vatbaar voor besmetting met SarsCov2 en andere ziekteverwekkers. Volgens vele experten nemen als gevolg hiervan ook het aantal kankergevallen snel toe. Het zou me niet verbazen als de oversterfte die overal in de wereld opduikt  volledig op het conto van de gevaccineerden komt.


We zitten nu in de situatie waarin gevaccineerden keer op keer besmet zullen raken en steeds voor nieuwe varianten zullen zorgen waardoor de crisis eeuwig voortduurt. Dat is precies wat de WEF-politici willen. Het geeft ze de macht om de noodwetten in stand te houden en de WEF-agenda uit te voeren.


Steeds vaker maken de regiems in alle WEF landen gebruik van propaganda om de ongevaccineerden aan te vallen. De manier waarop ze dat doen is duidelijk. Het is dezelfde tactiek die de nazi’s 80 jaar geleden ook al hanteerden. Eerst geef je ze overal de schuld van. Daarna verwijder je ze uit de maatschappij, zodat ze onzichtbaar worden. Dan als ze niet meer opvallen en ontmenselijkt zijn, kunnen ze zonder restricties worden aangepakt.


De grote vraag is nu: lukt het weer om via het stigmatiseren van een minderheid een dictatuur te vestigen? Of kan de bevolking er dit keer eensgezind een stokje voor steken? Het is aan jullie, gevaccineerden, volgers van de QR-code, slachtoffers van de propaganda, maar ook ongevaccineerden.  Zijn jullie echt sociaal of laten jullie je tegen elkaar uitspelen??


De vaccins en de WEF-overheden zijn het probleem. De massale toediening van het vaccin aan een gezonde bevolking heeft de kudde-immuniteit om zeep geholpen. Het is nu zaak om het niet erger te maken door ook de jeugd te vaccineren of door een burgeroorlog te veroorzaken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden.

We zullen echt een manier moeten vinden om van deze regiems af te komen alvorens we aan de oplossingen kunnen werken. Als de propaganda en het verkeerde beleid stopt, trekt de rook op en kunnen we zoeken naar goede oplossingen voor de toekomst. Anders is het dweilen met de kraan open.


Dus beste gevaccineerden, houd eens op met het geloven van die vaccin-pushers en stop met het beschuldigen van je ongevaccineerde medemens. Richt je woede tot degenen die schuldig zijn aan de eeuwig voortdurende crisis: de WEF-gezanten in de regering. 

Want samen staan we sterk!

Nature is like a good sparringpartner, fighting brave to keep us in shape. This government wants to enhance it and make it our enemy, so we will need big brother to protect us.