Wij zijn te dom

15/01/2022

Steeds meer wordt duidelijk dat gevaccineerden een veel grotere kans lopen om besmet te raken dan de vaccin-vrije mensen. Hoe kan dat? De oorzaak lijkt duidelijk. Om antistoffen te kunnen produceren tegen het spike-eiwit moet het aangeboren afweersysteem worden gesaboteerd. Dat kan niet anders, omdat het afweersysteem de (in opdracht van het vaccin gebouwde) spike-eiwitjes anders als indringers zou zien en zou aanvallen en vernietigen.


Daarom moest men adjuvants aan het vaccin toevoegen die ervoor zorgen dat het spike-eiwit veilig door het lichaam kon reizen. Men beweerde dat deze adjuvants ervoor zorgen dat de immuunrespons verbetert. Het tegendeel is waar. Ze bestaan uit stoffen die de immuunrespons verslechtert, zodat het lichaam gedwongen wordt om terug te vallen op de laatste verdedigingslinie: de anti-lichaam-response, omdat andere verdedigingsvormen faalden.


Blijkbaar werken de adjuvants dusdanig goed dat mensen die het vaccin namen al maandenlang meer vatbaar zijn voor infecties dan mensen die het niet namen, en dus ook voor een infectie met het SarsCov2 virus.


Maar dat is niet de enige reden waarom gevaccineerden in toenemende mate besmet raken met het corona-virus. Naast hun verslechterde afweer zitten ze ook nog met een verouderde en beperkte antilichaam response. De eerste keer dat het lichaam geconfronteerd wordt met een vijand die door alle andere verdedigingslinies breekt, gaat het speciale soldaten aanmaken tegen deze vijand. Deze anti-stoffen horen de vijand te herkennen en te saboteren.

Maar de anti-stoffen werken alleen goed als het daderprofiel dat ze hebben ontvangen accuraat is. De soldaten die door het vaccin geactiveerd zijn hebben echter een heel beperkt daderprofiel ontvangen. Gevaccineerden hebben alleen geen afbeelding meegekregen van de hele vijand, maar alleen van het wapen dat de indringer in zijn handen heeft: het spike-eiwit. Stel dat de vijand bijvoorbeeld een andere richtkijker op zijn wapen zet, dan zullen de antilichamen de vijand al minder goed herkennen.


Dit daderprofiel dat dankzij het vaccin werd geïntroduceerd, verandert nooit meer. Het wordt ‘de imprint’ genoemd, of Original Antigenic Sin. Bij de eerste de beste mutatie aan het spike-eiwit is het daderprofiel al verouderd. Vandaar dat het zo belangrijk is om een heel goed beeld te hebben van de vijand, zodat je hem ondanks een paar veranderingen toch goed blijft herkennen.


Wie iets van evolutie begrijpt zal de gevolgen al zien. Om te overleven in een wereld met antistoffen die aanvallen wanneer ze het wapen herkennen, zal de inbreker die zijn pistool kan camoufleren het succesvolst zijn. Dat is een van de reden waarom dit vaccin zo gevaarlijk is; het oefent evolutionaire druk uit op juist die ene plek waarvan je niet wil dat het gaat muteren: het spike-eiwit.


De Deltavariant leidde al een half jaar sluimerend bestaan voor de vaccins de Delta-variant uit zijn roemloos bestaan tilde en het tot de dominante soort op aarde maakte. Waarom? Omdat het door wat mutaties aan het spike-eiwit minder gevoelig was voor de antistoffen tegen de Wuhan-variant.


Hetzelfde geldt nu voor de nieuwe variant B.1.1.529, ook wel liefkozend ‘omikron’ genoemd. Met nog meer mutaties aan het het spike-virus is deze variant nog beter in staat om de cel van gevaccineerden te bereiken, nog minder herkenbaar, dus nog resistenter.


Door juist het spike-eiwit te kiezen als herkenningspunt van de antistoffen heeft de farmaceutische industrie ervoor gekozen om het virus in een gevaarlijk richting te laten muteren. Het excuus dat men aanvoert, dat men de varianten niet had verwacht is onzinnig. Alles dat zich vermenigvuldigt, muteert. Zonder mutaties had het virus niet eens bestaan!


Tot overmaat van ramp nemen de antistoffen bij gevaccineerden ook nog eens heel snel af. Dat gebeurt bij mensen die een natuurlijke infectie doormaakten ook, maar slechts heel traag. Daarnaast beschikken vaccin-vrije mensen over geheugencellen. Als ze opnieuw met het virus geconfronteerd worden, zorgen deze geheugencellen ervoor dat er in enorm tempo nieuwe antistoffen worden gemaakt.


Hebben gevaccineerden deze geheugencellen niet? Het lijkt erop. Waarom zouden ze anders de boosters moeten nemen? Blijkbaar herkennen de geheugencellen (als die er al zijn) de varianten zo slecht dat ze via de boosters opnieuw geconfronteerd moeten worden met de oorspronkelijke Wuhan-variant, om weer antistoffen aan te maken; antistoffen die blijkbaar zo verouderd zijn, dat ze alleen met verouderde vaccins en hun spike-eiwitjes aangezet kunnen worden om zich te vermeerderen.


De gevolgen hiervan zijn rampzalig. In plaats van dat de vaccins voor een oplossing zorgden, werden ze het probleem. Ze weerhouden de gevaccineerden er niet van om besmet te raken. Ze bieden geen bescherming tegen ziekte, noch tegen overlijden. Dat dit zo lijkt is een statistische truc en gemanipuleerde cijfers. Daarnaast hebben de vaccins talloze bijwerkingen die met iedere prik ernstiger worden.


Alle vaccin-vrije mensen zullen binnenkort immuniteit hebben. Maar de gevaccineerde mensen raken keer op keer besmet en blijven naar de injecties grijpen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze een nieuwe resistente variant veroorzaken en dan beginnen we opnieuw. Iedere variant zal meer besmettelijk zijn, zo werkt evolutie, en dus ook gevaarlijker voor de groep kwetsbaren en degenen die daar nu nog niet toe behoren.


Elke gezonde persoon die een vaccin of 'booster' neemt, kiest ervoor om de crisis in stand te houden en kudde-immuniteit onmogelijk te maken. Dat is niet het beschermen van de kwetsbaren; dat is ronduit asociaal. De vaccins hebben de aangeboren afweer van mensen verslechterd. Om ze te dwingen om een booster te nemen is als een drugsverslaafde injecteren met drugs om niet ziek worden, een eindeloze lijdensweg die de crisis tot in het oneindige verlengd.


Natuurlijk vinden de globalisten dat prima. Het geeft WEF-politici een kans om noodwetten te handhaven en hun dictatoriale agenda verder uit te rollen.


Een overheid die ondanks dit alles mensen blijft dwingen om een vaccin te nemen en zelfs 2G wil invoeren, laat zich behoorlijk in de kaarten kijken.


Ik denk dat men er doelbewust voor gekozen heeft om het immuunsysteem van mensen te beschadigen om ze afhankelijk te maken van de farmaceutische industrie.


Ik denk dat men er doelbewust voor gekozen heeft om de kans op kudde-immuniteit om zeep te helpen, zodat de crisis eeuwig kon blijven duren omdat gevaccineerde mensen telkens opnieuw besmet raken.


Ik denk dat men doelbewust bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet heeft om maatregelen door te drukken die niets met volksgezondheid te maken hebben.


Ik denk dat de middenstand bewust kapot wordt gemaakt om plaats te maken voor de ‘Build Back Better’ van de globalisten.


Dit kabinet wil iedereen dwingen om afhankelijk te worden van de spuitjes van Big-Farma. Zodat ze straks lichamelijk niet meer zonder kunnen, en gedwongen zijn hun groene vinkje braaf te halen. Dit kabinet bestaat uit smerige criminelen die niets geven om gezondheid of de belangen van de gewone mens, maar slechts de bevelen uitvoeren van een groep op hol geslagen globalisten die hun macht willen behouden en uitbreiden. Het is aan het parlement, de rechters, de media en het volk om deze maniakken tegen te houden.Wil je dit artikel delen? Zet dan dit in je tweet of bericht: http://wijzijntedom.nl/de-2g-waanzin.html#anchor1

https://www.msn.com/en-gb/health/medical/dr-david-bauer-pfizer-vaccine-produces-fewer-key-antibodies/vi-AAKHPO1

Bron: Modifications in an Emergency: The Role of N1-Methylpseudouridine in COVID-19 Vaccines

Bron: Research suggests Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine reprograms innate immune responses

Bron IJSLAND: 14-day incidence per 100.000 by age and vaccination status

Bron: N antibody levels appear to be lower in individuals who acquire infection following 2 doses of vaccination. COVID-19 vaccine surveillance report, Week 42 (Pag 23)

Bron: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1046431/Vaccine-surveillance-report-week-2-2022.pdf

Bron: Table 9. COVID-19 cases by vaccination status between week 50 2021 and week 1 2022

Bron: Table 4. Vaccination status for individuals ≥12 years infected with Omicron compared to other variants, from 22 November to 15 December 2021 (DENMARK).

Bron: Wöchentlicher COVID-19-Lagebericht vom 30.12.2021,  Klinisch-epidemiologische Daten,  pagina 14.