Wij zijn te dom

03/08/2021

De globalisten die nu met de scepter zwaaien verkrachten de aarde en vertegenwoordigen het koudste in de mens. Zij beheersen het geld en wie het geld beheerst beheerst de gepubliceerde waarheid. Vandaag ook weer het nieuws dat het IMF 550 miljard gaat pompen in 'de arme landen'. Dit zal ook wel met een omweg naar de multinationals gaan om de agenda verder uit te rollen.


We zijn echt te zwak om te vechten tegen dit soort tegenstanders als we er tegenlijk van afhankelijk zijn en ze ondersteunen. Waarschijnlijk heeft de consumptiemaatschappij en de luie bank in onze veilige luxe huiskamers ons al te loom gemaakt om nog te kunnen strijden. En als we wel zouden vechten, wordt onze van de globalisten afhankelijke samenleving ontregeld en het leger ingezet om de orde te herstellen. De meesten zullen smeken om hulp en de globalisten zullen deze graag bieden. Pas dan hebben ze ons helemaal in de greep.


De aard van de mens de schuld geven is zinloos. De mens is een prachtig warm wezen, alleen erg kortzichtig en dom. Daarom is het voor de wereld goed om die domheid wat kleinschaliger te houden. De globalisten willen dat uiteraard niet. Die ontlenen hun macht juist aan die vernietigende grootschaligheid. Ik denk dat daar ook hun zwakte ligt. De enige mogelijkheid om deze machtige vijand te verslaan is om zelfvoorzienend te worden. Direct stoppen met deze consumptiemaatschappij en met het sponsoren van de globalisering, dan staan dit soort lieden buitenspel en zijn onze milieuproblemen ook meteen opgelost.


Dan kunnen we deze schijnmaatschappij achter ons laten en terugkeren naar een menselijke wereld op een menselijke schaal met menselijke sociale waarden en geen a.i. of algoritmes. Kleinschaligheid dus.

Want grootschaligheid is gewoon menselijk domheid op grote schaal.