Wij zijn te dom

09/08/2021

Ik ben geen viroloog. Eerder een detective met een gezonde  intuïtie. Ik zie teveel dat niet klopt. Ik zie slachtoffers, mensenrechtenschendingen, maatregelen die ons beperken en een vaccin dat niet deugt. Ik zie een overheid zonder alibi en globalisten met motief. Een wereld die rondzwalkt als een stuurloos schip, maar wel botst met iedere ijsschots op zijn pad. Weet je zeker dat er niemand stiekem die koers uitzet?


Ik zie een groep kapitalistische globalisten wil ons vertellen dat ze de wereld willen redden, dat kapitalisme slecht is en globalisme goed. Ik voorzie dat ze eigenlijk bedoelen dat democratie en vrijheid slecht zijn en een socialistische dictatuur goed. Voorwaarde is natuurlijk dat zij de macht hebben. Beetje naar het voorbeeld van Noord-Korea, waar een bevolking niets bezit en de familie Kim en de volgzame zetbazen in koninklijke rijkdom leven.


Ik zie een virus dat waarschijnlijk uit een laboratorium komt en vaccin dat al voor de uitbraak in de startblokken stond. En ik zie dat gevaccineerden het virus na hun vakantie gratis mogen importeren en niet-gevaccineerden die invoerrechten betalen. In Frankrijk mogen alleen gevaccineerden de cafe’s nog in.


Wat een complete kolder. Een test voor de niet-gevaccineerden, terwijl de gevaccineerden zo naar binnen mogen. Ook gevaccineerden hebben de plicht om op te staan tegen dit onrecht omdat het ook hun vrijheid is die op het spel staat.


Er zijn miljoenen mensen die blaten dat dit om de volksgezondheid gaat, maar dat gaat het zeker niet. Het maakt namelijk voor besmetting en besmettelijkheid geen enkel verschil. De apartheid slaat daarom helemaal nergens op. Gevaccineerden raken net zo gemakkelijk besmet als niet-gevaccineerden en zijn net zo besmettelijk. Toch worden niet-geprikten geweerd en mogen ‘gevaccineerden’ het virus ongestraft verspreiden.


Onder leiding van de overheid worden ongevaccineerden meer en meer uitgemaakt voor een etnische minderheid die vies, asociaal en besmettelijk is. Ze hoeven nog net geen embleem op hun jas te dragen. Laat je niet manipuleren: dit kabinet wil de crisis helemaal niet snel beëindigen, integendeel. Het is een verdeel en heers tactiek; groepen worden tegen elkaar uitgespeeld om de vrijheid te beperken en een digitaal ID in te voeren.


Gevaccineerden moeten niet in hun vuistje lachen, blij met hun bevoorrechte positie in de maatschappij, maar horen op te staan tegen dit onrecht, uit solidariteit en voor het hen net zo hard treft! Het wordt tijd voor een algehele staking zoals tijdens de Duitse bezetting om te laten zien dat het ons menens is en de apartheid en het dictatoriaal digitaal ID van tafel moeten.


Volgens velen staat de economie in westen op instorten. Als de economie ongecontroleerd in elkaar stort zal ook globalisme eindigen en zal de wereld terugvallen op lokale economieën die zelfvoorzienend zullen zijn, kleinschalig en op menselijke schaal. Het zal het einde betekenen van de consumptiemaatschappij, maar ook het einde van de macht van de multinationals en globalisten.


Ondanks alle mooie woorden van het WEF gaat het toch gewoon om macht en egoïsme ten koste van het volk. Maar ja, daarmee is deze groep ook groot geworden, dus zo verrassend is het dus niet.


Stel dat het ze lukt, stel dat ze de boel kunnen blijven bedonderen, denk je dan echt dat er ook maar iets van hun plannen terecht komt? Het vaccin is een flop. De bestrijding van milieuproblemen door de groep die ze veroorzaakten zal een nog groter fiasco worden. De corona-fraude is enorm  en de censuur tenenkrommend. Het is een voorproefje van wat ons nog meer te wachten staat als we dit groepje zelfingenomen machtswellustelingen carte blanche geven. Het keizerrijk van de globalisten zal ook weer uit elkaar vallen en de multinationals en globalisten zullen elkaar bevechten om de laatste restjes van de geruïneerde aarde. Uiteindelijk zullen er alleen verliezers zijn.


"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them." - Albert EinsteinDe globalisten die nu met de scepter zwaaien verkrachten de aarde en vertegenwoordigen slechts het koudste in de mens. We hebben nog steeds de kans om mens te blijven in een menselijke wereld waarin we normaal, warm en emotioneel met elkaar kunnen omgaan. We kunnen ons eenvoudigweg terugtrekken uit de wereldwijde economie, samen met talloze andere landen, want Nederland is niet het enige land dat wordt bedreigd door deze idioten.


Direct stoppen met deze consumptiemaatschappij en globalisering, zelfvoorzienend worden in een lokale economie, dan staan dit soort lieden buitenspel en zijn onze milieuproblemen ook meteen opgelost.

Dan kunnen we  deze schijnmaatschappij achter ons laten en gecontroleerd terugkeren naar een menselijke wereld op een menselijke schaal, zonder a.i. of algoritmes, maar met elkaar.


Hieronder nog een tekst van Pieter Stuurman, die het haarfijn uitlegt.

De globalisten