Wij zijn te dom

22/01/2022

Het is voor gezonde mensen niet makkelijk om besmet te raken. Ik heb het al vaak geprobeerd. Ik knuffelde en zoende zoveel mogelijk. Ik had de moed op bijna opgegeven toen ik de kans kreeg om meerdere symptomatische positieven in mijn gezicht te laten hoesten. En eindelijk is het gelukt.


Het maakte me duidelijk dat je behoorlijk wat moest doen om je aangeboren afweersysteem te overmannen. Het is als het ware een brandweer die zo goed is in blussen dat je echt op meerdere plaatsen een fikkie moet stoken wil het vuur een kans krijgen.


Er zijn nog erg veel mensen die geloven in het sprookje dat je door iedereen te vaccineren corona de wereld uit helpt. Dat het juist de gevaccineerden zijn die besmet raken en de ziekenhuisbedden bevolken ontgaat ze voor het gemak. Gevaccineerden hoeven er veel minder moeite voor te doen om besmet te raken.


Duitsland maakte bekend dat 80 procent van de mensen tot 60 jaar op de IC 2 of 3 maal geprikt was. 84 procent van de besmettingen was bij geprikten. In het Verenigd Koninkrijk is 90 procent van de besmette mensen van 18+ geprikt. Schotland maakte bekend dat de gevaccineerden meer kans lopen om in het ziekenhuis te belanden. Er zijn talloze landen waar vrijwel iedereen gevaccineerd is en waar het aantal doden door Covid hoger is dan ooit. De boosters zorgen - waarschijnlijk heel kort - voor een verbetering, maar ook de 'oppepprik' legt het bij de besmettingen al af tegen de ongevaccineerden.


Waar het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens redelijk gelijk lopen met de vaccinatiegraad, wijkt het bij besmettingen flink af. Dubbel gevaccineerden hebben in het Verenigd Koninkrijk inmiddels drie keer zoveel kans om besmet te raken. Wat is de reden dat gevaccineerden zoveel sneller besmet raken?


Yale-epidemioloog Prof.Dr. Harvey Risch constateerde aan de hand van Britse overheidscijfers dat mensen die na een doorgemaakte corona-infectie een vaccin nemen een aantoonbaar slechtere afweerreactie krijgen. Iets in het vaccin beschadigt de natuurlijke afweer. Het zorgt ervoor dat mensen nooit meer immuun worden en dus afhankelijk worden van de prik van de farmaceutische industrie.


Een interessante marketingstrategie. En gezien het aantal documenten en apps waar al vooraf rekening werd gehouden met zes, zeven of acht prikken, lijkt het een zorgvuldig geplande tactiek. 


In het vaccin zit iets dat de spike-eiwitjes vrij baan geeft. Het knijpt als het ware de brandslangen af om te voorkomen dat het spike-eiwit-brandje dat ontstaat na toediening van het vaccin wordt geblust. Helaas doet het dat ook bij een besmetting met corona of een andere ziekteverwekker.


Maar daar heb ik als ongevaccineerde natuurlijk geen last van. Dus waarom deed ik dan zo best best om besmet te raken?


Nee, niet voor de QR-code, want aan criminele praktijken die een groot deel van de bevolking uitsluiten, doe ik niet meer.


Ik deed het voor de antistoffen, maar dan zonder mijn eigen natuurlijk afweer te schaden. Ik ga er namelijk vanuit dat de WEF-politici onverantwoord door blijven prikken, ondanks de averechtse werking. Het vaccineren met een lek vaccin tijdens een uitbraak zorgt voor een evolutionaire druk op het spike-eiwit, waardoor het een kwestie van tijd is voor de volgende variant dominant wordt.


Delta bestond al een hele poos, maar werd door het vaccin uit zijn slapend bestaan gehaald en kon dominant worden. Hetzelfde is het geval bij Omicron. Telkens zijn het de gemuteerde spike-eiwitten die een soort dominant maken, omdat ze beter resistent zijn tegen het vaccin. Een volgende variant kan veel gevaarlijker worden. Daarom dus.

De overheid doet het voorkomen alsof de gevaccineerden met 2G worden voorgetrokken, maar het lijkt er steeds meer op dat hun gezondheid wordt opgeofferd voor de belangen van het WEF. Met volksgezondheid heeft het niets te maken.


Vanuit sociaal perpectief is het inmiddels bekend dat je een vaccin niet voor een ander neemt. Ieder gezond mens die nu nog een vaccin of 'booster' neemt kiest ervoor om de crisis in stand te houden. Men kiest ervoor om resistente varianten dominant te maken en immuniteit onmogelijk.  Jouw groene vinkje kan de dood betekenen voor een kwetsbare in de toekomst. Dat is niet het beschermen van je medemens; dat is ronduit asociaal.


Ik begrijp het probleem van het WEF wel hoor. Bij de volgende corona-golf zullen alleen de gevaccineerden besmet raken. Vrijwel alle vaccinvrije mensen zullen immuun zijn en beschermd. Zo maar, zonder vaccin, zonder booster en zonder bijwerkingen of schade aan de aangeboren afweer. Dat kan natuurlijk niet.


Daarom heeft men nu zo’n haast om iedereen nog snel te prikken. Zonder infecties kun je immers moeilijk je noodwetten in stand houden en wordt een grote groep niet afhankelijk van de farmaceutische industrie.

Voor de farmaceutische industrie is de crisis een droom: een vaccin dat zijn werking zo snel verliest en overheden die de mensen dwingen om steeds een nieuwe prik te nemen.


Maar ook het WEF is blij. Iedere drie maanden moet iedereen voldoen aan een gehoorzaamheidstest om hun rechten in de maatschappij te behouden. De mens kan zo de stal in.


Er is geen enkel excuus om nog goed te praten waar de WEF-politici mee bezig zijn. We hebben ze een mandaat gegeven om onze belangen te dienen, niet om ons te bedriegen en ons ruïneren en ons land aan de globalisten en EU-dictatuur te verpatsen.


En tenslotte dan nog een klein stukje idealisme:

Stop consumentisme en globalisme en we zijn van de globalisten af en daarmee van de meeste problemen in de wereld. Laten we voor onze kinderen een menselijk toekomst kiezen, op menselijke schaal in plaats van een globale technocratische dictatuur.


Wil je dit artikel delen? Zet dan dit in je tweet of bericht: http://wijzijntedom.nl/eindelijk.html#anchor1

https://www.msn.com/en-gb/health/medical/dr-david-bauer-pfizer-vaccine-produces-fewer-key-antibodies/vi-AAKHPO1

https://twitter.com/KarinAnthoniss3/status/1485742322113462272

Innate Immune Suppression by SARS-CoV-2 mRNA Vaccinations: The role of G-quadruplexes, exosomes and microRNAs

Bron: Modifications in an Emergency: The Role of N1-Methylpseudouridine in COVID-19 Vaccines

Bron: Research suggests Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine reprograms innate immune responses

Bron IJSLAND: 14-day incidence per 100.000 by age and vaccination status

Bron: N antibody levels appear to be lower in individuals who acquire infection following 2 doses of vaccination. COVID-19 vaccine surveillance report, Week 42 (Pag 23)

Bron: https://eugyppius.substack.com/p/unboostered-brits-infected-and-dying

Bron: Table 9. COVID-19 cases by vaccination status between week 50 2021 and week 1 2022

Bron: Table 4. Vaccination status for individuals ≥12 years infected with Omicron compared to other variants, from 22 November to 15 December 2021 (DENMARK).

Bron: Wöchentlicher COVID-19-Lagebericht vom 30.12.2021,  Klinisch-epidemiologische Daten,  pagina 14.