Wij zijn te dom

31/08/2021

Bij griep worden vaccins gegeven aan mensen die al een brede bescherming hebben omdat ze al eerder griep gehad hebben. Kwetsbaren en ouderen nemen dan soms een vaccin voor een bepaalde variant om daartegen wat extra specifieke antistoffen aan te maken.


Dat werkt maar heel matig omdat je lichaam altijd de eerste afweerreactie die je leerde tegen de toen heersende variant, blijft herhalen. Gelukkig rekent de brede afweerreactie bij vrijwel alle mensen alsnog goed af met het virus, waardoor ze niet al te ziek worden.


Door als gezond persoon een vaccin te nemen tegen een ziekte die alleen gevaarlijk is voor kwetsbaren of ouderen ga je je immuunsysteem beperken tot een afweerreactie die heel beperkt is en een paar varianten verder al niet meer voldoet. En dan? Afwachten of de farmaceutische industrie met iets beters komt? Ieder half jaar een booster nemen die steeds slechter zal werken bij varianten?


Een studie door Israëlische onderzoekers die op 25 augustus werd gepubliceerd komt tot de conclusie dat gevaccineerden zes keer meer kans hebben om besmet te raken met SARS-CoV-2, dan mensen die al natuurlijke afweer opdeden tegen het virus. (Link naar de studie)


Ook hebben gevaccineerden zeven keer zoveel kans om ziek te worden van SARS-CoV-2. Toch blijft de overheid het vaccin maar pushen als de enige oplossing. Bij kwetsbaren kan ik me voorstellen dat de balans in de richting van het vaccin uitvalt. Maar door gezonde mensen en kinderen te vaccineren in plaats van ze te vertellen dat ze beter op natuurlijke wijze afweer kunnen opdoen, zorgt de overheid voor veel meer besmettingen en ziekte.


Dus, wat wil je? Een natuurlijke infectie die voor een gezond en zeker voor een jong persoon vrijwel nooit tot ernstige ziekte leidt en daarna een veel betere bescherming biedt tegen besmetting en besmettelijkheid, waarmee je ouderen en kwetsbaren beter beschermd?


Of wil je een vaccin waarmee je 7 keer meer kans hebt om ziek te worden of besmet te raken en daarmee meer en vaker besmettelijk bent voor anderen?


De overheid wil gezonde mensen en jeugd pushen om een vaccin te nemen dat ze meer besmettelijk maakt en vaker ziek.  Ik ben al mijn vertrouwen in de farmaceutische industrie en de overheid kwijt. Hoe goed ze ook zeggen dat iets is, ik zal ze nooit meer geloven.


Teveel vervlechting overheid/WHO/EMA/EU/universiteiten met de farmaceuten. En met al die miljarden die al naar de farmaceuten zijn getransporteerd wordt het alleen maar erger.


Kudde-immuniteit kapot gemaakt door de lekke vaccins.

Gevaccineerden die net zo besmettelijk zijn, die net zo makkelijk besmet raken, die net zo lang besmet zijn en die veel vaker besmet raken.

Het argument dat mensen de prik moeten nemen om elkaar te beschermen slaat nergens op. Kwetsbaren hebben mogelijk een kleinere kans om zelf ernstig ziek te worden, maar een paar varianten verder vervalt dit voordeel omdat ze opgescheept zitten met een verouderde afweerreactie. Dus prik 3, 4, 5, 6, anders horen ze ook bij de wappies. Daarnaast: gezonde mensen en kinderen injecteren met een lekkend vaccin werkt mutaties in de hand, waardoor de kwetsbaren nog kwetsbaarder worden.


Dat hoor je niet van de overheid. Hoe kunnen ze anders hun a-sociaal coronapaspoort invoeren? Wil je de rest van je leven een slaaf blijven van de overheid en een aantal op hol geslagen globalisten die al jarenlang wereldwijd voor ellende zorgen?


Kom op voor jezelf en je medeburgers, voor ze jou ook je rechten afnemen.

5 september op de Dam in Amsterdam.

Grijp die kans.