Wij zijn te dom

13/10/2021

Ons land wordt bestuurd door idioten.


Eerst vertelden ze ons dat we ons moeten laten vaccineren om de kwetsbaren te beschermen. Daarna bleek dat gevaccineerden net zo vaak of vaker besmet raken en net zo besmettelijk zijn en we de kwetsbaren helemaal niet konden beschermen.


Ze vertelden ons dat vaccinatie de enige manier is om van het virus af te komen. Daarna bleek dat de massa-vaccinatie juist steriele immuniteit onmogelijk maakt en waardoor het virus kan blijven woekeren en muteren en de crisis eeuwig voortduurt.


Ze vertelden ons dat mondkapjes niet hielpen en toen ineens weer wel. Daarna bleek dat ze niet hielpen en zelfs ongezond waren.


Ze vertelden ons dat de lockdowns levens redden. Daarna bleek dat ze wisten dat het 520.000 gezonde levensjaren ging kosten.


Ze vertelden ons dat er geen corona-paspoort komt, daarna kwam er een corona-paspoort.


Ze vertelden ons dat er geen directe of indirecte vaccinatie-dwang komt. Daarna kwam die dwang er wel.


Ze vertelden ons dat het vaccin veilig was. Nu begin duidelijk te worden dat het vaccin meer levens kost dan het redt.


Ze vertelden ons dat kinderen ook allemaal een vaccin nodig hebben. Nu blijkt dat het vaccin veel gevaarlijker is voor kinderen dan de ziekte zelf.


Ze vertelden ons dat alleen een vaccin ons kon redden en maakten andere medicatie verboden. Nu blijkt dat andere medicatie vele levens had kunnen redden.


Ze vertelden ons dan een prik genoeg was, misschien twee. Nu blijkt dat er voor gevaccineerden ook een nummer drie nodig is en misschien wel een ieder half jaar voor de rest van ons leven, omdat we niet meer zonder kunnen.Ze vertelden ons dat we niet de wappies moesten luisteren, omdat het kabinet het allemaal veel beter weet. Nu blijkt dat de wappies steeds gelijk kregen en vrijwel alle onafhankelijke wetenschappers grote vraagtekens hebben bij het beleid.


Ze vertelden ons dat de vaccin een betere bescherming biedt dan een natuurlijke infectie. Nu blijkt dat gevaccineerden 27 keer vaker opnieuw besmet raken. Wat zegt dat over de kwaliteit van ons afweersysteem na de vaccinatie?


En toch gaat men nog steeds door met de leugens en bedrog. In navolging van de waanzinnige marionet in het Witte Huis insinueert onze eigen eigen WEF stroman De Jonge eveneens dat het gaat om een ‘pandemic of the unvaccinated’.

Hij beïnvloedt de media, muilkorft de medici en stimuleert het bedrijfsleven om zich in te kopen in het miljardenbal dat de vaccins en de corona-pas en apartheid moet promoten.


En nu vertellen ze ons dat we allemaal de griepprik moeten halen. Als je nog nooit griep hebt gehad en je neemt een vaccin, beperk je je immuunsysteem enorm. Kinderen een griepprik laten halen om hun grootouders te beschermen… De mens blijkt nog makkelijker te bespelen dan een triangel.


Ik dacht steeds dat de prik een middel was om het dictatoriaal  corona paspoort van de grond te krijgen, maar nu men dezelfde strategie in wil slaan met de nieuwe mRNA griepvaccins begin ik me toch af te vragen: wat zit er naast al die schadelijke bestanddelen dan nog meer in die injecties dat men ze perse bij iedereen naar binnen wil spuiten?


Of ben ik door alle leugens te wantrouwend? Gaat het ze er alleen om dat iedereen afhankelijk wordt van de farmaceutische industrie?

Nature is like a good sparringpartner, fighting brave to keep us in shape. This government wants to enhance it and make it our enemy, so we will need big brother to protect us.