Wij zijn te dom

19/05/2021

 Eindhovens Dagblad: “Zonder coronapaspoort geen toegang: hoe eerlijk is dat?De naderende invoering van het coronapaspoort leidt niet alleen maar tot applaus. Zorgt de pas straks voor discriminatie? En hebben we hem eigenlijk wel nodig?

WZTD: Afhankelijk worden van je halfjaarlijks spuitje multinational-chemicaliën, die mutaties in de hand werken? Ik ben liever sociaal. Ik ben bereid om ziek te worden en levenslange immuniteit te krijgen om het virus de das om te doen. Alleen samen krijgen we dat voor elkaar. Je immuunsysteem kan je voor het leven beschermen en een vaccin slechts voor korte duur en beperkt. Na een 'vaccin' maak je waarschijnlijk nooit meer immuniteit aan en ben je voor de rest van je leven afhankelijk van mRNA-shotjes. Een lucratieve handel voor de multinationals en misschien nuttig voor mensen met een slechte afweer, maar dat doe je je kinderen toch niet aan?

Reactie lezer: je doet het je naaste niet aan om juist niet ingeënt rond te lopen. Dat is gewoon Ikke Ikke gedrag.

WZTD: “Ik zie dat andersom. Een virus muteert pas als het in de cel zit en zich vermenigvuldigt. Dat is nou juist de plek die door de T-cellen wordt aangepakt, niet door de antistoffen die je krijgt na de spuit.

Omdat het bereiken van groepsimmuniteit de zorg teveel zou belasten, was het belangrijk dat de kwetsbare groep een vaccin kreeg. Nu wil men iedereen een spuit geven en afhankelijk maken, terwijl dat helemaal niet nodig is.

Een voordeel van de spuit is dat hij mensen helpt met een verzwakte afweer, ook omdat deze groep anders een grotere broedplaats wordt voor mutaties. De mensen met een goede afweer worden dat niet omdat ze op de juiste wijze afrekenen met het virus.

Door ook deze groep gezonde mensen te vaccineren belemmer je het virus om zich te verspreiden onder de gezonde mensen en krijgt de mutatie die deze belemmering weet te omzeilen de wind onder de zeilen. Het gevolg is dat de groep gevaccineerden weer een nieuw vaccin nodig heeft.

Dat blijft zo doorgaan. De mensen worden afhankelijk van de farmaceutische industrie. Vaccineer je deze groep niet, maken ze levenslange afweer aan met B-cel en T-cel response die het virus en de geïnfecteerde cellen doodt waardoor deze mutaties niet kunnen ontstaan.


Als je eenmaal griep hebt gehad, ben je je leven lang beschermd tegen griep. Hetzelfde geldt voor corona. Zo gaat het. Ben je oud en gebrekkig, heb je meer kans ziek te worden. Zo werkt het met griep en ook met corona.

Bescherm je jezelf tegen alles, doe je een mondkap op en verlaat je je huis niet en krijg je geen beweging? Dan ben je kwetsbaarder dan wie dan ook. Je moet niet vergeten dat we een onderdeel zijn van de natuur. De natuur zorgt voor ons en neemt ooit ons leven. Dat is de cyclus van het leven en die doorbreek je echt niet. Zo sta ik erin.


Dus: Afhankelijk worden van je halfjaarlijks spuitje multinational-chemicaliën, die mutaties in de hand werken? Ik ben liever sociaal. Ik ben bereid om ziek te worden en levenslange immuniteit te krijgen om het virus de das om te doen. Alleen samen krijgen we dat voor elkaar. 


Vrijwel alle maatregelen hebben niets te maken met gezondheid. Het gaat om controle en macht. Dus ben je niet kwetsbaar en wil je niet meedoen aan dit regime dat je vrijheid af wil pakken, laat je dan niet vaccineren en afhankelijk maken, doe niet mee met het vaccinatiepaspoort en de testmaatschappij. Dan ben je echt sociaal.