Wij zijn te dom

11/09/2021

Waarom blijft het kabinet toch die ergerlijke dwang uitoefenen op de groep die zich niet wil laten injecteren? Is daar een reden voor te bedenken?


Je kunt niet zeggen dat het om besmettelijkheid gaat, want geprikten raken net zo makkelijk besmet en zijn net zo besmettelijk.

 

Je kunt niet zeggen dat om de gezondheid gaat, want het beleid van de overheid kost meer gezondheid dan het oplevert.


Je kunt niet zeggen dat men bang is dat de gezondheidszorg het niet aankan, want dan had men wel in die zorg geïnvesteerd.


Je kunt niet zeggen dat niet-geprikten het virus tot gevaarlijke vormen laten muteren. Lekkende vaccins zorgen juist bij gevaccineerden voor een gerichte evolutie naar meer besmettelijke, gevaarlijkere varianten.


Zou dat dan de reden zijn? Hoe kan een overheid omgaan met twee groepen, waarvan de een natuurlijke weerstand heeft en de andere groep die nooit meer zal krijgen?


Hoe kan de overheid omgaan met een samenleving waarin de ene groep is beschermd door het eigen immuunsysteem en de andere afhankelijk van de farmaceutische industrie en de overheid voor kwartaalprik?


Hoe kan de overheid omgaan met een samenleving waarin de ene groep gecontroleerd en gemanoeuvreerd kan worden met een sociaal dictatoriaal ID en de andere groep niet?


Hoe kan de overheid omgaan met een samenleving waarin de ene groep vrij is en de andere gehoorzaam moet zijn?


Hoe kan de overheid omgaan met een samenleving waarin de niet-geprikten het bewijs vormen dat de overheid de mensen belazerd heeft?


Dat is inderdaad een onwerkbare situatie en plaatst de overheid in een kwaad daglicht. Daarvoor moet u begrip hebben. Daarom moeten we allemaal de prik nemen, ook al hebben we al natuurlijke immuniteit opgedaan. En de volgende prik en die daarna en daarna. Anders zijn we asociaal.

De pretentieuzen, de megalomanen en de geldwolven steken de koppen bijeen in de Orwelliaanse EU.