Wij zijn te dom

25/12/2021

De politici hebben gelijk!

We gebruiken teveel energie, we produceren teveel afval, we gebruiken teveel grondstoffen, we zijn te talrijk, we kopen teveel. We maken de natuur kapot. Onze ecologische vingerafdruk is te groot.


Waarom? Omdat we te dom en te egoïstisch zijn om rekening te houden met onze wereld. We zien de schade niet. Het dringt niet tot ons door en meestal is het ook een ver-van-mijn-bed-show. Of we negeren de schade als we er baat bij hebben. Hoe los je dit op?


Voor de politici met hun banden met het bedrijfsleven is er maar een oplossing mogelijk: Alles moet efficiënter. De wereld moet gerund worden als een varkensfabriek of megastal, waar de fabrikant bepaalt hoeveel energie, voedsel, beweegruimte, en misschien ook wel hoeveel levensjaren het varken krijgt.


Politici, globalisten, multinationals en elite moeten de koppen bij elkaar steken. Op die manier kunnen ze de aarde efficient besturen en toch hun eigen macht en luxe behouden, want natuurlijk is de baas van de varkensfabriek niet onderhevig aan dezelfde regels als de varkens.


Het huidig vaccin is ervoor bedoeld om je in het QR-circus op te nemen. Het geeft je rechten die men af kan pakken als je niet luistert of de volgende prik niet neemt. Via de crisis en de paspoorten tracht het WEF-pact ons de megastal in te drijven.


Miljoenen mensen protesteren. Ze willen niet opgesloten worden in de varkensfabriek. Ze willen hun vrijheid niet kwijt. Ze willen de oude wereld terug. Ik wil de oude wereld niet terug. Maar ik wil ook de fabriek niet in. Ik wil een andere oplossing. Ik wil een wereld waarin de mens een vrij dier kan blijven, maar niet ten koste van andere dieren, de natuur en verre landen. Ik wil een wereld waar we met minder genoegen nemen, waar we het materiële leven simpel houden en de kosten laag. Ik wil een wereld waar iedereen geluk kan najagen in plaats van de stijgende vaste lasten.


Duurzaam èn vrij, kan dat? Ja! Er is een oplossing: direct stoppen met deze consumptiemaatschappij, de technocratisering en globalisering, dan staan dit soort lieden buitenspel en zijn onze milieuproblemen ook meteen opgelost. Dan kunnen we deze schijnmaatschappij achter ons laten en terugkeren naar een menselijke wereld op een menselijke schaal met menselijke sociale waarden en geen klonen, robots, genetische manipulatie en algoritmes. De mens is te dom, te onzeker en te egoïstisch om de wereld en haar bevolking te exploiteren. Grootschaligheid is gewoon menselijk domheid op grote schaal.


De ‘great reset’ is niet alleen een kans voor Mister Global om de macht te grijpen. Het is ook een kans voor de samenleving om de macht van Mister Global voorgoed te breken. Het wordt tijd dat we de natuur en de mens een kans geven om zich te herstellen van de wereldwijde roofbouw die de globalisten al decennialang plegen en terug gaan naar waar we goed in zijn: leven, lachen, werken, dansen en huilen met elkaar in plaats van tegen elkaar, omdat we elkaar nodig hebben en omdat we de plicht hebben om ervoor te zorgen dat onze kinderen straks een vrije wereld hebben waarin ze kunnen genieten van de dingen die echt tellen.


De globalisten die nu met de scepter zwaaien verkrachten de aarde al jaren en vertegenwoordigen het koudste in de mens. Met onze technocratische consumptiemaatschappij zijn we als marionetten in hun handen. Het monster van de globalisten is als een schimmel dat de hele wereld bedekt. Big-tech en transport en onze koopwoede zijn de bloedvaten die het gedrocht van zuurstof voorzien. Meer is er niet nodig om de infectie van de globalisten te stoppen.


Angst en propaganda dwong de mensen om te kiezen voor een vaccin dat het virus nooit zal verslaan. Het sprookje dat je het deed om anderen te beschermen gaf voor velen de doorslag. Degenen met enige logica, intuïtie en mensenkennis voelden dat het niet klopte. Ze wisten dat je als gezond mens zelf met het virus moest afrekenen om anderen te beschermen. Het enige dat het vaccin doet is nieuwe resistente varianten veroorzaken en de crisis verlengen zodat het WEF de kans heeft om de macht te grijpen. Des te meer gezonde en jonge mensen de prik toelaten, des te langer de crisis zal duren en des te meer vrijheid van ons afgepakt wordt.


Net zoals de geallieerden bereid waren te sterven voor onze vrijheid, zo moeten gezonde en jonge mensen bereid zijn om ziek te worden, om het virus, de QR-code en het WEF te verslaan en onze democratie te redden.


Wil je dit artikel delen? Zet dan dit in je tweet of bericht: http://wijzijntedom.nl/megastal.html#anchor1