Wij zijn te dom

Pandemie van ongevaccineerden? Hahaha.

In de weken 40-43 raakten in het Verenigd Koninkrijk 502.529 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 52.122 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 10,37 procent.


In IJsland worden bezoekers/toeristen getest. Van de 189 positieve gevallen in de afgelopen maand (7-10 t/m 7-11) was slechts 5 procent ongevaccineerd.


Heel opvallend is dat gevaccineerde mensen van 30+ dubbel zoveel kans hebben op een besmetting. Duidelijk is dat het kleine voordeel dat men haalt uit de extra antistoffen het aangeboren immuunsysteem beperkt. Het zorgt er ook voor dat het juist de gevaccineerden zijn die de crisis (en de noodwet) in stand houden en het WEF en de EU de ruimte geven om de macht te grijpen.

Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. In 80 procent van de ziekenhuisopnamen zou het gaan om ongevaccineerden.

Onzin! In de meeste ziekenhuizen liggen overwegend gevaccineerden. In de ziekenhuizen van Antwerpen liggen alleen maar gevaccineerden. (zie ook de link hieronder). Is er iemand die de cijfers van De Jonge nog vertrouwt, na al die leugens die hij al vertelde?

Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 40-43 kwamen er 8141 mensen van 18+ na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 2267 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 27,8 procent. Dus in Nederland heeft men of een übervaccin gehad of het is de zoveelste leugen van dit bedriegelijk kabinet.

In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 3815 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 662 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 17,35 procent. Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd.

Dit is de reden waarom iedereen gevaccineerd moet worden. Zonder ongevaccineerden kun je niet vergelijken.

En ook belangrijk: ongevaccineerden vormen een grote rem op de verspreiding van het virus en nieuwe varianten. Zonder die verspreiding geen crisis en zonder crisis geen noodwet. En zonder noodwet geen maatregelen en zonder maatregelen geen macht.

Steeds vaker maken de regiems in alle WEF landen gebruik van ongefundeerde propaganda om de ongevaccineerden de zwarte piet toe te schuiven. Ik denk dat de machthebbers in de gaten hebben dat ze ons niet kunnen verslaan en dat we ons niet laten bedriegen. daarom zetten ze de geïndoctrineerde tegen ons op en willen ze ons de maatschappij uitwerken.


Kijk voor de bronnen op:


http://wijzijntedom.nl/vaccin-afgoderij.html#anchor2


Voor de cijfers van Antwerpen op: 

https://twitter.com/MarcVegt/status/1456927618356420609


Voor de cijfers van het Verenigd Koninkrijk op: 

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1031157/Vaccine-surveillance-report-week-44.pdf


Voor de cijfers van IJsland op:

https://www.covid.is/data

Nature is like a good sparringpartner, fighting brave to keep us in shape. This government wants to enhance it and make it our enemy, so we will need big brother to protect us.