Wij zijn te dom

30/09/2021

Hugo de Jonge van het ministerie voor vaccine-dwang stelde vandaag dat het corona-paspoort voor verbinding in de samenleving zorgt, omdat de kwetsbaren eindelijk weer kunnen deelnemen.

Hoe dan, vraag ik me af.


Gevaccineerden raken even vaak besmet en zijn even besmettelijk. Daarnaast raken ze vaker opnieuw besmet en maken geen steriele immuniteit aan, waardoor de kudde-immuniteit voor altijd uit zicht verdwijnt. Omdat ze a-symptomatisch drager blijven worden ze een broedplaats voor nieuwe varianten waardoor mensen die nu nog niet kwetsbaar zijn, dat ik de toekomst wel worden.

Hoe bescherm je de kwetsbaren daarmee?


Gevaccineerden mogen overal zo naar binnen terwijl ze een even grote kans hebben dat ze besmet zijn. Ze zijn even besmettelijk. Uit de laatste cijfers in het Verenigd Koninkrijk blijkt zelfs dat gevaccineerden ouder dan 40 jaar veel vaker besmet raken, terwijl dit nou net de groep is die het vaccin hoort te beschermen.


Ze worden minder ziek, waardoor ze deel blijven nemen aan het sociaal verkeer en mensen blijven aansteken. Ze raken ook nog eens veel vaker opnieuw besmet. De QR-code werkt eigenlijk meer besmettingen in de hand. Maar ja, die zijn dan ook niet voor de volksgezondheid gemaakt.


Tegen ziekte ben je mogelijk nog even beter beschermd, maar omdat je een zich herhalende antilichaam-reactie tegen de Wuhan-variant hebt, zal de bescherming bij ieder variant gaan afnemen. Ook al maakt men een vaccin-update, dan nog zal het lichaam dezelfde afweerreactie blijven herhalen. Dat zie je ook bij het griepvaccin gebeuren, daarom werkt het ook zo slecht.


Na een gewone infectie heb je een betere afweerreactie, breder en ook bestand tegen varianten. Dus hoor je als mens een risico afweging te maken. Ben je gezond? Dan beter geen vaccin nemen. Het is vragen om problemen op de lange duur.


Ben je erg ziek? Ook geen vaccin nemen, want in de periode na een vaccin nemen je lymfocyten sterk af en word je extra kwetsbaar.


Ben je redelijk gezond maar om de een of andere reden kwetsbaar of ben je erg oud? Dan zou je kunnen overwegen om een vaccin te nemen.


Al deze dingen vertelt de overheid je niet. Ze willen te graag hun nazi-pasje invoeren. En het doel heiligt blijkbaar de middelen. En die 'bevel is bevel' dienstkloppers laten zich voor de kar van het onheil spannen. Zolang de massaspuiten de kudde-immuniteit onmogelijk maken en we met een kabinet zitten dat liegt en bedriegt zal de crisis eeuwig duren.


Het afschaffen van de gratis test is een verder dwangmiddel om mensen te laten handelen in strijd met wat het beste is voor hun gezondheid en de maatschappij. Het zorgt voor een permanente afhankelijkheid van de farmaceutische industrie en een verdere uitbreiding van de totalitaire macht van deze overheid.


Ik wil de gevaccineerden niet beschuldigen van egoïsme hoor. Ieder mens denkt aan zichzelf en de zijne of hare. En in dit geval wist men ook niet beter met al die leugens van de WEF-overheden. Maar ik wil er ook niet van beschuldigd worden dat ik a-sociaal ben als ik het vaccin niet neem. Dus kaats ik de bal maar even terug.
Hieronder nog twee filmpjes. Een mooie samenvatting van alle aspecten van de plandemie door een van de meest intelligente mensen op deze planeet.  En daaronder nog een over de fabels van het vaccin.

@hugodejonge

#Coronatoegangsbewijzen leiden tot tweedeling? Het tegendeel is waar. ‘Discriminatie’? Is het ook ‘discriminatie’ dat je niet zonder rijbewijs de weg op mag? Natuurlijk niet, het indammen van risico’s voor de volksgezondheid is gewoon ons werk.


ExperimentatorEffect

Replying to 

@hugodejonge

Wat een domme opmerking van de minister voor vaccin-dwang. Met een rijbewijs bewijs je dat je kan rijden. Met een vaccinatiebewijs bewijs je niet dat je beschermd bent tegen infecties met het SarsCov-2 virus. Integendeel: je hebt meer kans op een besmetting.