Wij zijn te dom

31/03/2022

Naar update 31 maart 2022

Er is zijn veel aanwijzingen dat de 'vaccinaties' niet werken, niet tegen besmetting, niet tegen ziekte noch overlijden. In veel landen is het merendeel van de besmette en zieke mensen volledig ‘gevaccineerd'. Maar het volk citeert bijna godsdienstig RTL5. En het kabinet blijft Oostindischdoof heil het vaccin schreeuwen.

Ik wil niemand de les lezen. Iedereen heeft het recht om het zijne of hare blind te geloven. Ik vind het alleen vervelend om gediscrimineerd te worden omdat ik niet geprikt wil worden. Daarom probeer ik te laten zien dat daar ook werkelijk geen reden voor is. Ik zoek daarbij naar bewijzen dat het vaccin helemaal niet zo goed is als ‘men’ claimt. Voor bewijzen dat het heel goed werkt kunt u bij de MSM, het kabinet en bigfarma terecht.


Het is moeilijk om iemand die blind gelooft in wat het RIVM, Nieuwsuur en RTL-5 zeggen te overtuigen. Het lijkt wel een soort religie, waar mensen ondanks alle bewijzen, niet vanaf te krijgen zijn.

Maar vooruit, hier gaat om de cijfertjes. Dus…

Om naar de laatste update te gaan klik HIER

18 juli 2021: Volgens de WHO is een groot deel van de bewoners van Gibraltar volledig gevaccineerd. Dus niemand raakt meer besmet? Ruim 95 procent van de besmettingen worden geconstateerd bij gevaccineerden (18+). Ziekenhuis opnamen nemen nauwelijks toe. Ligt dat aan het vaccin? Blijkbaar niet, want dan zouden niet-gevaccineerden wel worden opgenomen. Toch moeten ongevaccineerden er een mondkapje dragen!De afgelopen maanden overleden er in het Verenigd KonInkrijk 117 mensen aan COVID. 50 ervan waren volledig ‘gevaccineerd’. 44 waren niet geïnjecteerd en de rest was eenmaal geprikt. In het Verenigd KonInkrijk was op dat moment 50% van de mensen tweemaal geïnjecteerd en 65% eenmaal. 


23 juli 2021: In het Verenigd Koninkrijk zijn op 23 juli 2021 weer nieuwe cijfers gepubliceerd. Van de 460 mensen die in de periode van 1 februari 2021 en 19 juli 2021 overleden aan COVID-19 waren er 165 niet-gevaccineerd. 224 waren er volledig 'gevaccineerd' en de rest was eenmaal 'gevaccineerd'. Omdat de groep 'gevaccineerden' begin 2021 nog klein was kun je mijn inziens stellen dat 'gevaccineerden' meer kans lopen om te overlijden. Volgens de ZOE-app waarmee de COVID infectie & vaccinaties worden bestudeerd in het Verenigd Koninkrijk zijn er op dit moment meer gevaccineerden met corona symptomen dan niet-gevaccineerden. Met name niezen schijnt veel voor te komen bij besmette gevaccineerden. Dat maakt ze ook besmettelijker. (LINK)In IJsland zijn op dit moment 87 inwoners besmet met het virus. 14 (16%) daarvan zijn niet-geïnjecteerd. Twee ervan zijn eenmaal geprikt en 71 zijn er 2x ‘geprikt (82%). 74 procent van de bevolking van IJsland is volledig ‘gevaccineerd’. 22% is niet geprikt.

 In IJsland worden ook bezoekers/toeristen getest. Van de 65 positieven de afgelopen weken waren er 10 niet geprikt (15%), zeven waren er één keer geprikt (11%) en 48 dubbel (74%).In Israël is 60 procent (ourworldindata.org) van de mensen tweemaal geïnjecteerd. Sinds de opkomst van de Delta-variant beschermt het vaccin niet meer tegen besmetting. De groep mensen die positief getest werd bestaat voor 85 procent uit dubbel-geïnjecteerden.


Ook in de tweede afbeelding over mensen die besmet raakten in de periode van 4 juli 2021 tot 10 juli 2021 zie je dat het percentage gevaccineerden die positief getest werden in iedere leeftijdsgroep min of meer even groot was als de vaccinatiegraad in die leeftijdsgroep. Dat leidt mijn inziens tot de conclusie dat het vaccin geen enkele bescherming biedt tegen besmetting.


In de ziekenhuizen in Israël liggen verhoudingsgewijs evenveel gevaccineerden als niet-gevaccineerden. De grafiek hiernaast werd gepresenteerd door de IC-internist Rafael Zioni. Boven staan de opnamen van 24 juni 2021 tot en met 14 juli 2021. Er werden 131 tweemaal geïnjecteerde opgenomen en 63 niet gevaccineerden.

Onder staan de mensen die ernstig ziek werden, in totaal 98 mensen. 25 daarvan waren niet gevaccineerd. “Het lijkt wel of de vaccinaties geen enkele werking hebben”, constateerde de IC-arts.De Israëlische minister president Naftali Bennett gaf in de Jerusalem Post toe dat de effectiviteit van het vaccin aanzienlijk minder was dan verwacht en het aantal mensen dat besmet raakte met het coronavirus snel toenam. 

Volgens de Jerusalem Post was de oorzaak van de uitbraak waarschijnlijk een groep van 2000 besmette schoolkinderen waarvan de helft gevaccineerd was. Ondanks dat dit een goede reden lijkt om de vaccinatiecampagne af te breken,  is het volgens Bennett toch belangrijk om door te gaan met prikken. Waarom?


De wetenschappelijk adviseur van het kabinet, Prof. Eran Segal, gaf aan dat het vaccin weliswaar niet goed beschermt tegen besmetting, maar wel tegen ziekenhuisopnames. Die waren namelijk gedaald van 4 procent naar 1,6 procent. Dat was volgens hem de verdienste van het vaccin. Maar dat er minder niet-gevaccineerden worden opgenomen, is dat dan ook een verdienste van het vaccin? Is het dan niet veel waarschijnlijker dat de Delta-variant in de meeste gevallen gewoon milder is?


29 juli 2021: Blijkbaar schrok het Israëlische kabinet zo van de waardeloze prestaties van het vaccin dat ze per 29 juli 2021 opdracht gaven om bij de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames niet meer te vermelden dat het voor het grootste deel om gevaccineerden gaat.

Sterker nog: minister-president Bennett dreigt met dwang en straf voor mensen die de prik niet willen nemen.30 juli 2021: In Massachusetts in de Verenigde Staten namen onderzoekers 469 positief geteste mensen onder de loep, waarvan men vermoedde dat ze besmet waren geraakt tijdens een aantal evenementen. 346 van die 469 mensen bleek van deze mensen bleek volledig gevaccineerd (74%). Van die 346 gevaccineerde mensen die besmet waren geraakt, ontwikkelden er 274 klachten (79%). In totaal moesten er 5 mensen worden opgenomen in het ziekenhuis, 4 daarvan waren volledig gevaccineerd. Om de cijfertjes compleet te maken: van de groep van duizenden mensen die de evenementen bezocht was 69% gevaccineerd. Er raakten dus ook verhoudingsgewijs meer geprikten besmet dan niet-geprikten. 

Bij de besmette gevaccineerden en niet-gevaccineerden werd een gelijke mate van virusmateriaal (virusload) aangetroffen!


1 augustus 2021: Soms is zelfs propaganda behulpzaam bij het berekenen van het ‘succes’ van het vaccin. Neem nou de afbeelding van de Amerikaanse overheid met betrekking tot Los Angeles county. Als je deze ziet denk je: wat geweldig is dit vaccin! Maar als je wat beter kijkt is er niets geweldigs aan. Aan de manier waarop het gepresenteerd wordt, zie je dat het om propaganda gaat en men alleen maar geïnteresseerd is in het promoten van de injectie.


Als je de cijfers wat beter bekijkt, zie je dat het vaccin helemaal niet zo geweldig is. Van de 6530 volledig ‘gevaccineerde’ mensen, kwamen er 287 in het ziekenhuis terecht. Dat is 4,4 procent. 30 van die 6530 mensen stierven. Dat is 0,46 procent.


In Nederland werd in 2020 onderzocht hoeveel van de 53.844 positief geteste niet-gevaccineerde zorgmedewerkers in het ziekenhuis terecht kwamen. Dat waren er 637. Dat is 1,18 procent. Dat is 4 keer zo weinig als bij de gevaccineerden mensen in LA-county.

15 van die 53.844 positief geteste mensen overleed. Dat is 0,027 procent. Dat is 17 keer minder dan dan bij de gevaccineerde mensen in LA. Niet zo best dus.


NBC-news meldde op 30 juli 2021 zelfs dat van de 125.000 volledig gevaccineerde  positief geteste Amerikanen er 1400 zijn overleden. “Dat maar 0,004% van alle gevaccineerden”, promoot NBC. Ze willen zelfs een andere naam in het leven roepen voor gevaccineerden die positief testen, omdat een positief geteste gevaccineerde eigenlijk helemaal geen besmet persoon zou zijn. Ik zie dat anders. 1400 doden onder 125.000 gevaccineerden? Dat is 1,12 procent. Dat is ruim 41,5 keer zoveel als bij de niet-gevaccineerde zorgmedewerkers.


2 augustus 2021: In de twee grootste ziekenhuis van San Francisco in de Verenigde Staten raakten 233 medewerker besmet met het corona-virus, meldt de New York Times. 80 procent van de mensen die in de ziekenhuizen werken is volledig gevaccineerd. 80 procent van de besmette medewerkers was volledig gevaccineerd. Geen verschil dus.


5 augustus 2021: In Israël is men vroeg begonnen met het injecteren van van mensen met het vaccin om ze te beschermen tegen besmetting met en de gevolgen van COVID-19. 

Hiernaast staan de percentages van mensen die overleden na een besmetting met het corona-virus, afgebeeld per leeftijdsgroep. Er zijn twee periodes genomen: de periode tot 13-1-2021, waarin nog niemand gevaccineerd was (oranje). En de afgelopen 6 maanden (blauw), waarin het aantal gevaccineerden in bijvoorbeeld de groep 60 jarige opliep tot 91 procent.

En, helpt het? Is het percentage van mensen dat na besmetting sterft gedaald als gevolg van het vaccin?

Nee, het is gestegen.


6 augustus 2021: Hier ook nog een update uit Israël over het aantal positief getesten bij de uitbraak de afgelopen twee maanden bij 20 jarigen en ouder. Deze groep is voor 80 procent gevaccineerd. Ruim 80 procent van de besmettingen vindt ook plaats in de groep gevaccineerden. Bescherming tegen besmetting door een vaccin? Nee.


6 augustus 2021: Nieuwe cijfers uit het Verenigd Koninkrijk laten wederom zien dat de sterftes hoger zijn onder gevaccineerden: 54 procent was 2x geprikt tegen 34 procent ongeprikt.  De rest is 1x gevaccineerd. Op het moment is 57% van de bevolking meerdere keren geprikt in de UK. 31% is niet geprikt. Omdat de groep geprikten in het verleden kleiner was en de groep niet geprikten groter, kun je zeggen dat het vaccin niet beschermt.


In het Verenigd Koninkrijk heeft men ook het aantal virusdeeltjes gemeten was besmette mensen in hun keel hebben, hun besmettelijkheid dus. Aangenomen werd dat niet-gevaccineerden besmettelijker zouden zijn. Uit het onderzoek van de Britten blijkt de virusload echter precies hetzelfde te zijn, ietsje lager zelfs bij niet geprikten.


11 augustus 2021: Hetzelfde wordt nogmaals duidelijk uit een onderzoek dat vandaag is gepubliceerd. De onderzoekers onderzochten de besmettelijkheid van mensen die positief waren getest en ontdekten dat 95 procent van de besmette gevaccineerden zeer besmettelijk was, tegen 88 procent van de ongevaccineerden. 


Dan weer even terug naar Israël. Daar werd vanavond op het nieuws gezegd dat het de ongevaccineerden zijn die de gevaccineerden besmetten.


De absurditeit van die uitspraak geeft aan wat de mate van paniek is bij de overheden. Men moet blijkbaar iedereen geïnjecteerd krijgen voor het prikje volledig door de mand valt. Voor de mensen die zich goed inlichten is het daarvoor al te laat.  Eerder vandaag bleek al dat de virusload (en dus de besmettelijkheid) van gevaccineerden gelijk was aan die van niet-geprikten.

Uit de maandcijfers van de besmettingen in Israël blijkt dat het totaal geen verschil maakt of je wel of niet gevaccineerd bent. Van alle besmettingsgevallen (20 jr tot 90+) was 85,9 procent volledig gevaccineerd. Maar ja, wie komt daar nou achter?

Daaronder ook nog de laatste cijfers van 1-7 augustus 2021. Van alle besmettingen in de populatie van 20 jaar tot 90+ was 84,4 volledig gevaccineerd.16 augustus 2021: Op de Facebookpagina van de WHO werd vandaag de afbeelding die hier rechts staat gepubliceerd.

Volgens de WHO werkt de immuniteit van het vaccin beter dan natuurlijke immuniteit. Hoe men daarbij komt staat niet vermeld bij het bericht, geen bron, geen wetenschappelijk onderzoek.

Onderzoeken die de effectiviteit van het vaccin in twijfel trekken zijn er voldoende. Zo beschreef ik al onderzoeken die aantoonden dat gevaccineerden net zo vaak besmet raakten en net zo besmettelijk zijn. Ook werd het duidelijk dat gevaccineerden veel vaker opnieuw besmet raken dan mensen die natuurlijke immuniteit opdeden.

Uit een Japans onderzoek dat verscheen blijkt nu ook wat uit de cijfers al duidelijk bleek: het de immuniteit van het vaccin is maar heel tijdelijk. Na twee maanden was de helft van de helft van de farmaceutische afweer weg en na een half jaar was de immuniteit compleet verdwenen.


Oh, voor wie het niet weet: natuurlijke immuniteit tegen COVID gaat meestal een levenslang mee, meldde ook Nature op 27 mei 2021. Volgens de onderzoekers zou het vaccin zorgen voor diezelfde langdurige immuniteit. Dat is dus heel anders uitgevallen.


17 augustus 2021: Volgens de vaccinpromoters zouden besmette gevaccineerden minder lang besmettelijk blijven. Uit een onderzoek dat op 10 augustus werd gepubliceerd in de Lancet blijkt dat ook dit niet waar is. De onderzoekers constateren dat gevaccineerden die besmet raken niet alleen zeer besmettelijk zijn, maar het ook heel lang blijven.


Men zal dus boosters moeten geven, die jammergenoeg nog gebaseerd zijn op het Wuhan-virus en daarom sowieso minder effectief zijn tegen onder meer de Delta-variant.

De boosters zullen weliswaar voor meer antistoffen zorgen, maar de kwaliteit ervan zal niet beter zijn.

Onderzoekers concluderen dat de antistoffen als gevolg van een natuurlijke infectie zich gaandeweg verbeteren en ook tegen de varianten goed beschermen.


Ik heb begrepen dat er hard wordt gewerkt aan een vaccin dat meer gericht is op de Delta-variant (Bron), maar het is maar de vraag of de aanpassing aanslaat. Het lichaam blijft namelijk reageren op de wijze die het als eerste heeft geleerd,  met de antistof die het Wuhan-virus moest neutraliseren. Die afweerreactie heet de ‘imprint’ of ‘original antigenic sin’.

Hiernaast staat de link naar een artikel dat dit proces goed beschrijft.


Als het de nieuwe vaccins de competitie met die eerste imprint niet aan kunnen, kunnen de gevaccineerden alleen maar hopen dat hun T-cel bescherming net zo goed is als die van iemand met natuurlijke immuniteit, anders komen ze namelijk heel moeilijk van hun besmetting en infectie af.


18 augustus 2021: Het pijnlijke is niet alleen dat het vaccin het immuunsysteem beperkt van de gezonde mensen, die het vaccin niet nodig hebben. Nog pijnlijker is dat het vaccin niet werkt bij een zeer grote groep kwetsbaren die wel een werkend vaccin nodig hebben. 

Absurd als je bedenkt dat het juist die kwetsbaren waren die we moesten beschermen en het ook de gevaccineerden zijn en vooral zullen zijn die het virus doorgeven. Dit kabinet faalt op alle gebieden.


19 augustus 2021: een nieuw onderzoek bevestig wederom dat gevaccineerden even besmettelijk zijn als niet-gevaccineerden. 

Desondanks is de tweede kamer gisteren akkoord gegaan met het afschaffen van de gratis PCR-test, waardoor de drempel om deel te nemen aan het maatschappelijk verkeer voor niet-geprikten hoger wordt, terwijl gevaccineerden hun virusmateriaal ongeremd mogen blijven verspreiden. Gaat dit wel om volksgezondheid?


25 augustus 2021: laatste update uit Israël, een van de landen die vroeg begon met de massale vaccinatiecampagne. Hier de cijfers van de besmettingen in de week 8-15 augustus. Volgens de regeringsleiders zijn het de ongevaccineerden die voor de besmettingen zorgen, maar als je naar de cijfers kijkt, blijken er in deze week 21.420 volledig gevaccineerden positief te zijn, tegen 6035 niet-gevaccineerden.  Waarschijnlijk zijn er nog veel meer gevaccineerden geïnfecteerd, maar laten ze zich niet testen. Aangezien beide groepen net zo besmettelijk zijn, waarom worden niet-gevaccineerden dan geweerd en mogen gevaccineerden het virus zo verspreiden?


26 augustus 2021: Dan weer naar het Verenigd Koninkrijk. Technical briefing 21. De cijfers van het aantal mensen dat overleed aan COVID-19 in de periode 1 februari 2021 tot 15 augustus 2021. Dat waren er 1189. 390 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 32 procent. 679 waren dubbel gevaccineerd (57%) en de overigen eenmaal. Ervanuit gaande dat begin 2021 nog weinig mensen gevaccineerd waren was de groep niet-gevaccineerden over deze periode veel groter. Toch was het aantal sterftes onder niet-gevaccineerden veel lager.


En ook maar weer wat cijfers uit IJsland waar ook bezoekers/toeristen getest. Van de 129 positieven sinds 9 juli 2021 en waren er 39 niet geprikt (30%), tien waren er één keer geprikt (8%) en 80 dubbel (62%). Bescherming tegen infectie? Nee.


Ook bij de besmettingen onder de IJslandse bevolking maken de gevaccineerden de grootste groep uit. Van de 3592 besmettingen sinds 9 juli 2021 was 65 procent volledig gevaccineerd. 33 procent was niet gevaccineerd en twee procent eenmaal. In IJsland is 71 procent van de mensen volledig gevaccineerd. Omdat jongeren het minst gevaccineerd zijn en het meeste contacten hebben kun je ook hier constateren dat het vaccin je niet tegen een besmetting beschermd.


31 augustus 2021: een studie door Israëlische onderzoekers die op 25 augustus werd gepubliceerd komt tot de conclusie dat gevaccineerden zes keer meer kans hebben om besmet te raken met SARS-CoV-2, dan mensen die al natuurlijke afweer opdeden tegen het virus.

Ook hebben gevaccineerden zeven keer zoveel kans om ziek te worden van SARS-CoV-2. 

In de periode januari-februari 2021 bleken gevaccineerden zelfs 27 keer vaker ziek te worden dan mensen die natuurlijke immuniteit verkregen. Toch blijft de overheid het vaccin maar pushen als de enige oplossing. Bij kwetsbaren kan ik me voorstellen dat de balans in de richting van het vaccin uitvalt. Maar door gezonde mensen en kinderen te vaccineren in plaats van ze te vertellen dat ze beter op natuurlijke wijze afweer kunnen opdoen, zorgt de overheid voor veel meer besmettingen en ziekte.


7 september 2021: Dan weer naar het Verenigd Koninkrijk. Technical briefing 22. De cijfers van het aantal mensen dat overleed aan COVID-19 in de periode 1 februari 2021 tot 29 augustus 2021. Dat waren er 1798.

536 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 30 procent. 1091 waren dubbel gevaccineerd. Dat is 61 procent. Ervan uitgaande dat begin 2021 nog weinig mensen gevaccineerd waren kun je stellen dat gevaccineerden minstens evenveel kans lopen om te overlijden aan COVID als niet gevaccineerden.


18 september 2021: In IJsland worden bezoekers/toeristen getest. Van de 82 positieve gevallen de afgelopen maand was 74 procent volledig gevaccineerd. 24 procent was niet geprikt. De maand ervoor was de verhouding nog 62 tegen 30 procent. Bescherming tegen infectie? Nee.


21 september 2021: Dan weer naar het Verenigd Koninkrijk. Technical briefing 23. De cijfers van het aantal mensen dat overleed aan COVID-19 in de periode 1 februari 2021 tot 12 september 2021. Dat waren er 2542.

722 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 28 procent. 1613 waren dubbel gevaccineerd. Dat is 63 procent. Ervan uitgaande dat begin 2021 nog weinig mensen gevaccineerd waren kun je stellen dat gevaccineerden minstens evenveel kans lopen om te overlijden aan COVID als niet gevaccineerden.22 september 2021: de onderbouwing voor de corona-pas is dat niet-gevaccineerden vaker besmet  zouden raken. Ook uit de Britse cijfers blijkt dat dit niet het geval is. Van de 555 duizend mensen van 18 jaar en ouder die in week 32 tot en met 35 in de UK besmet raakten waren er 113.936 niet gevaccineerd. Dat is 20 procent.  Eerder werd al bekend dat gevaccineerden net zo besmettelijk zijn, net zo lang besmettelijk blijven en veel vaker opnieuw besmet raken. 


29 september 2021: Een nieuw onderzoek wijst opnieuw uit dat gevaccineerden even besmettelijk zijn als niet-gevaccineerden. In de praktijk zijn ze natuurlijk meer besmettelijk omdat ze geen steriele immuniteit aanmaken en omdat ze met hun apartheidspas niet getest worden als ze ergens naar binnen willen.


Over de nazi-pas gesproken: waarom worden niet-gevaccineerden geweerd? Omdat ze meer besmettelijk zijn? Dat is niet het geval. Eerder bleek ook al dat het vaccin de gevaccineerden niet beschermd tegen besmetting. Nu blijkt zelfs dat de gevaccineerde mensen van 40 jaar en ouder - de groep die dus eigenlijk meer bescherming nodig heeft dan je groep jonge mensen die geen gevaar lopen - veel vaker besmet te raken dan hun niet-gevaccineerde leeftijdsgenoten. Dat blijkt duidelijk uit de cijfers uit het Verenigd Koninkrijk van week 33 t/m 36 2021.

Dus waarom die QR-code? Moet iedereen afhankelijk worden van de matige periodieke bescherming van de farma-maffia?


2 oktober 2021: Hier de sterftecijfers uit het Verenigd Koninkrijk in de weken 33 tot en met 36 als gevolg van COVID-19. In totaal stierven er 3456 mensen. 850 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 24 procent. Volgens ourworldindata.org is 30 procent van de Britten niet gevaccineerd. Er sterven dus verhoudingsgewijs meer gevaccineerden aan COVID-19.


10 oktober 2021: Hier de laatste cijfers uit het Verenigd Koninkrijk. Bij de vorige update bleek dat gevaccineerde mensen ouder dan 40 jaar meer kans hadden om besmet te raken van het SarsCov-2 virus. Nu is dat gedaald tot gevaccineerden ouder dan 30 jaar.

In de weken 36-39 van 2021 raakten 323 duizend mensen van 30 jaar en ouder besmet.  41 duizend daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 12,69 procent. Ondertussen blijft het kabinet maar volhouden dat de samenleving beschermd moet worden tegen de besmettelijke ongevaccineerden. 


In dezelfde weken stierven er 3668 mensen aan COVID-19. 752 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 20,5 procent. Bij de vorige rapportage was het nog 24 procent.


16 oktober 2021: De laatste cijfers uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel gevaccineerden dat besmet raakt wordt steeds groter. In de weken 37-40 van 2021 raakten 332.254 mensen van 30 jaar en ouder besmet.  39.950 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 12 procent. Een pandemie van de ongevaccineerden? Hahaha.


In totaal stierven er 3523 mensen in deze periode. 701 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 19,89 procent. Maar ja, dat zijn Britten. In Nederland gaan gevaccineerden niet dood.21 oktober 2021: ook uit de grafiek hier rechts (samengesteld uit cijfers van het ministerie van Volksgezondheid in Israël), blijkt dat het niet de ongevaccineerden zijn die voor de besmettingen zorgen., maar de gevaccineerden. De rode lijn die de gevaccineerden vertegenwoordigt, geeft aan dat de nieuwe golf besmettingen werd ingezet door de gevaccineerden en dat ze absoluut en verhoudingsgewijs de grootste groep vormen.


In het Verenigd Koninkrijk zet de trend zich voort. Gevaccineerden van 30 jaar en ouder hebben veel meer kans om besmet te raken, dan niet gevaccineerden. In de weken 38-41 raakten 395.603 mensen (30+) besmet. 43.059 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 10,88 procent.In totaal stierven er 3461 mensen in deze periode. 502 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 14,5 procent. Begin oktober ging het nog om 24 procent van de sterftes. Het aantal mensen dat sterft aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd. Zeker bij jonge mensen lijkt dit aantal in verhouding groot te zijn.27 oktober 2021: Hier weer een update van de cijfers in IJsland. In IJsland worden bezoekers/toeristen getest. Van de 142 positieve gevallen in de periode 15 september tot en met 26 oktober waren er 116 volledig gevaccineerd. Dat is 82 procent. 26 waren niet gevaccineerd. Dat is 18 procent. Bescherming tegen infectie? Nee, geen enkele.


Nog opvallender is het overzicht van de besmettingen onder de bevolking van IJsland. Het aantal ongevaccineerden dat besmet raakt blijft steeds ongeveer hetzelfde, maar telkens als er een nieuwe golf is, neemt het aantal gevaccineerden enorm toe. Is het een epidemie van de gevaccineerden? Daar lijkt het wel op.


29 oktober 2021: Dat het om een epidemie van de gevaccineerden activeerden gaat lijkt ook bevestigd te worden door de cijfers uit het Verenigd Koninkrijk. Iedere week neemt het percentage besmette gevaccineerden toe. In de In de weken 39-42 raakten 450.154 mensen (30+) besmet. 47.570 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 10,56 procent.  Blijkbaar is men in de UK zo geschrokken dat men opgehouden is met het publiceren van de verhoudingen. Uit eerdere publicaties bleek dat gevaccineerden van 30 jaar en ouder een veel grotere kans liepen om besmet te raken dan niet-gevaccineerden. Het lijkt erop dat het ook bijna het geval is voor gevaccineerden vanaf 18 jaar.


In totaal stierven er 3501 mensen in deze periode. 628 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 17,93 procent. Begin oktober ging het nog om 24 procent van de sterftes. Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd. 4 november 2021:  In de weken 40-43 raakten in het Verenigd Koninkrijk 502.529 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 52.122 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 10,37 procent.  In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 75.211 mensen besmet. 24.097 waren niet gevaccineerd. Dat is 32 procent.  Pandemie van de ongevaccineerden? Hahaha.


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 40-43 kwamen er 8141 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 2267 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 27,8 procent.In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 3815 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 662 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 17,35 procent. Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd. 9 november 2021: Hier weer een update van de cijfers in IJsland. In IJsland worden bezoekers/toeristen getest. Van de 189 positieve gevallen in de afgelopen maand (7-10 t/m 7-11) was slechts 5 procent ongevaccineerd. Bescherming tegen infectie? Nee, geen enkele.
Zou dat het ware doel zijn van de WEF-overheden, het virus verspreiden en gebruik maken van de crisis om de WEF-agenda uit te voeren?13 november 2021:  In de weken 41-44 raakten in het Verenigd Koninkrijk 513.019 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 53.949 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 10,51 procent.  In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 80.338 mensen besmet. 25.567 waren niet gevaccineerd. Dat is 31,8 procent.  Pandemie van de ongevaccineerden? Hahaha.


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 41-44 kwamen er 9548 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 2722 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 28,5 procent.In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 4124 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 694 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 16,8 procent. Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd.


21 november 2021:  In de weken 42-45 raakten in het Verenigd Koninkrijk 509.259 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 54.857 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 10,77 procent.  In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 84.503 mensen besmet. 26.714 waren niet gevaccineerd. Dat is 31,6 procent.  Pandemie van de ongevaccineerden? Hahaha.


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 42-45 kwamen er 9278 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 2692 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 29 procent.In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 4345 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 771 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 17,7 procent. Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd. We wordt gesproken over een onverklaarbare enorme oversterfte.21 november 2021: In Wales wonen 3,14 miljoen mensen. 2,26 miljoen daarvan zijn volledig gevaccineerd. Dat is 72 procent

Op 9 november lagen er 748 mensen met COVID in het ziekenhuis.  96 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 12.8 procent.


27 november 2021:  In de weken 43-46 raakten in het Verenigd Koninkrijk 499.870 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 55.430 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 11,08 procent.  In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 88.261 mensen besmet. 27.691 waren niet gevaccineerd. Dat is 31,37 procent.  Pandemie van de ongevaccineerden? Hahaha.


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 43-46 kwamen er 8658 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 2604 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 30 procent.In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 4419 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 800 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 18,1 procent. Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd. Wel wordt gesproken over een onverklaarbare enorme oversterfte.


10 december 2021: In de weken 44-47 raakten in het Verenigd Koninkrijk 492.128 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 56.473 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 11,47 procent.In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 92.077 mensen besmet. 28.565 waren niet gevaccineerd. Dat is 31,02 procent.


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 44-47 kwamen er 6354 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 2004 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 32 procent.In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 4314 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 787 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 18,24 procent. Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd. Wel wordt gesproken over een onverklaarbare enorme oversterfte.13 december 2021: In de weken 45-48 raakten in het Verenigd Koninkrijk 525.712 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 61.542 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 11,7 procent. In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten103.160 mensen besmet. 31.204 waren niet gevaccineerd. Dat is 30,24 procent.


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 45-48 kwamen er 7575 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 2676 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 35,32 procent.In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 4132 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 812 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 19,65 procent. Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd. Wel wordt gesproken over een onverklaarbare enorme oversterfte19 December 2021, Het percentage gevaccineerden in het Verenigd Koninkrijk blijkt een stuk lager dan algemeen wordt aangenomen. Slechts 67.9 procent heeft een prik gehad. 62.2 procent heeft twee prikken gehad en 31.4 procent heeft zich drie keer laten injecteren.19 december 2021: In de weken 46-49 raakten in het Verenigd Koninkrijk 564.625 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 67.879 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 12 procent. In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 133.101 mensen besmet. 36.703 waren niet gevaccineerd. Dat is 27,59 procent.


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 46-49 kwamen er 7601 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 2965 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 39 procent.In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 3953 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 816 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 20,64 procent. Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd. Wel wordt gesproken over een onverklaarbare enorme oversterfte


23 december 2021: In de weken 47-50 raakten in het Verenigd Koninkrijk 718.296 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 80.817 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 11,25 procent. In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 257.526 mensen besmet. 51.992 waren niet gevaccineerd. Dat is 20,18 procent.


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 47–50 kwamen er 7542 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 3115 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 41,3 procent.In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 3833 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 885 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 23 procent. Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd. Wel wordt gesproken over een onverklaarbare enorme oversterfte


30 december 2021: Voor de verandering eens wat cijfers uit Duitsland. Onze oosterburen maakten deze week bekend dat van de 4206 Omikron-besmettingen 4020 mensen twee of drie prikken hadden gehad (95,6 procent) en 186 mensen geen. Dat is 4,4 procent. In Duitsland is 70 procent van de bevolking gevaccineerd.

Je kunt stellen dat je dankzij het vaccin minder beschermd bent tegen infectie. 2G? Het is duidelijk dat dit niets met volksgezondheid te maken heeft, maar alles met een staatsgreep van de WEF-technocratie.


3 januari 2022: Het lijkt inmiddels vaste prik: vaccinvrije mensen raken minder snel besmet met het SarsCov-2 virus. Ook in Denemarken bleek dat van de mensen die positief waren getest slechts 8,5 procent niet gevaccineerd was. In Denemarken is officieel ruim 78 procent van de bevolking gevaccineerd.
Overal ter wereld blijken de vaccinvrije mensen beter beschermd tegen besmetting. Wedden dat dit WEF-kabinet toch de 2G gaat invoeren. Het is duidelijk dat dit niets met volksgezondheid te maken heeft, maar alles met een staatsgreep van de WEF-technocratie. Jammer dat de meeste mensen gewoon te dom zijn om dit te zien.

Ik weet nog hoezeer ik als kind in sinterklaas geloofde. Iedere keer vond ik bewijs dat het een bekende was die zich verkleedde. Ik vond de cadeautjes al weken voor de sint ze bracht in de kast van mijn ouders. Maar mijn geloof was zo groot dat ik telkens een excuus verzon om te kunnen blijven geloven. Maar ja, ik was ook pas 5 jaar.8 januari 2022: De afgelopen weken waren er een aantal grote verschuivingen, waarschijnlijk als gevolg van Omikron.
In de weken 49 t/m 52 raakten in het Verenigd Koninkrijk 1.499.298 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 139.931 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 9,19 procent. De vorige periode was dat nog 11,25 procent. In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 628.127 mensen besmet. 102.948 waren niet gevaccineerd. Dat is 16,38 procent. Het was de vorige periode nog 20,18 procent.


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 49 t/m-52 kwamen er 9082 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 3260 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 35,89 procent, tegen 41,3 procent de vorige periode.In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 3711 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 922 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 24,85 procent tegen 23 procent de vorige periode.


Het aantal mensen dat stierf aan de bijwerkingen van het vaccin wordt niet genoemd. Wel wordt gesproken over een onverklaarbare enorme oversterfte.

Het wordt steeds duidelijker dat het vaccin niet beschermd tegen ziekenhuisopname, noch tegen overlijden. Het enige dat het schijnbaar doet is de kans vergroten dat je besmet raakt, omdat het ervoor zorgt dat je aangeboren immuunsysteem slechter functioneert. Hoe dat komt kun je HIER of HIER lezen.Hetzelfde zie je ook terug in de cijfers in IJsland. In verhouding zijn er meer besmettingen onder de volledig gevaccineerde dan onder de vaccin-vrije mensen.In IJsland worden bezoekers/toeristen getest. In de drie weken van 16 december 2021 tot en met 5 januari 2022 oktober waren er 1416 mensen positief getest. 124 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 8,75 procent. Bescherming tegen infectie? Nee, geen enkele. Integendeel.


Wil je dit artikel delen? Zet dan dit in je tweet of bericht: http://wijzijntedom.nl/vaccin-afgoderij.html#anchor1


15 januari 2022:
In de weken 50 t/m 1 raakten in het Verenigd Koninkrijk 1.874.028 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 166.012 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 8,85 procent. In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 785.297 mensen besmet. 126.426 waren niet gevaccineerd. Dat is 16,09 procent. 


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 50 t/m 1 kwamen er 12.219 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 3614 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 29,57 procent, tegen  35,89 procent de vorige periode.


In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 3974 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 951 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 23,93 procent.

18 januari 2022

In Duitsland zijn 84% van de besmettingen als gevolg van Omicron bij mensen vanaf 18 jaar bij gevaccineerden geconstateerd. Onder 60 jaar vielen twee doden, een tweemaal en een driemaal geprikt. Op IC is 80% van de mensen onder 60 jaar gevaccineerd. Omicron zorgt in Duitsland voor ong. 50% van de besmettingen. En nog hanteert het land 2G? Dat zegt eigenlijk wel genoeg over het regiem.22 januari 2022:
In de ‘booster’weken 51 t/m 2 raakten in het Verenigd Koninkrijk 1.885.670 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 166.012 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 8,79 procent. In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 785.297 mensen besmet. 126.426 waren niet gevaccineerd. Dat is 16,66 procent. 


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 51 t/m 2 kwamen er 13.503 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 3445 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 25,51 procent, tegen  29,57 procent de vorige periode.


In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 4729 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 1145 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 24,21 procent.


De Britten zijn gestopt met het geven van de verhoudingen tussen ongevaccineerden en mensen die twee prikken kregen. De blogger Eugyppius berekende aan de hand van de cijfers van vorige week, de verhoudingen en kwam de de hiernaast staande diagram.
Het blijkt dat ook triple geprikten, vaker besmettelijk zijn dan vaccinvrijen. In Schotland stellen ze de verhoudingen tussen de sterfte van dubbel gevaccineerden en de vaccinvrije mensen nog wel ter beschikking. Daaruit blijkt dat de volledig gevaccineerden in alle leeftijdscategorieën een grotere kans hebben om te sterven aan Covid dan de vaccinvrijen.

30 januari 2022:
In de weken 52 t/m 3 raakten in het Verenigd Koninkrijk 1.747.415 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 152.009 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 8,69 procent. In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 603.773 mensen besmet. 103.692 waren niet gevaccineerd. Dat is 17,17 procent. 


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. 80 procent zou ongevaccineerd zijn. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 52 t/m 3 kwamen er 14.459 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 3210 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 22,2 procent.


In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 5469 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 1142 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 20,88s procent.


9 februari 2022:
In de weken 1 t/m 4 raakten in het Verenigd Koninkrijk 1.545.650 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 139.806 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 9,04 procent. In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 512.080 mensen besmet. 91.944 waren niet gevaccineerd. Dat is 17,95 procent. 


De cijfers met betrekking tot het aantal ziekenhuisopnamen werden deze week niet ge-update. De sterftecijfers laten echter zien dat je als vaccinvrije mens een kleinere kans loopt om te overlijden aan COVID. In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 6470 mensen van 18 jaar en ouder in deze periode. 1168 daarvan waren vaccinvrij. Dat is 18,05 procent.


31 maart 2022

Na lange tijd weer eens een blik geworpen op de Britse cijfers. Het is duidelijk dat de trend zich voort heeft gezet. De vaccinvrije mensen maken een steeds kleiner deel uit van de besmettingen, de ziekenhuisopnamen en de sterftes.

In de weken 8 t/m 11 raakten in het Verenigd Koninkrijk 870.810 mensen van 30 jaar en ouder besmet. 46.650 mensen waren niet-gevaccineerd. Dat is 5,35 procent. In de groep 18 tot 29 jaar, die minder vaak gevaccineerd zijn, raakten 174.914 mensen besmet. 23.368 waren niet gevaccineerd. Dat is 13,35 procent. 


Volgens het regiem in Nederland zijn het de ongevaccineerden die verantwoordelijk zijn voor de druk op de zorg. Hoe zou het in het Verenigd Koninkrijk zijn? In de weken 8 t/m 11 kwamen er 7989 mensen van 18 jaar en ouder na een bezoek aan de spoedeisende hulp in een ziekenhuisbed terecht. 1015 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 12,70 procent.


In totaal stierven er in het Verenigd Koninkrijk 4463 mensen van 18 jaar en ouder in de weken 8 tot 11 van 2022 aan COVID. 336 daarvan waren niet gevaccineerd. Dat is 7,52 procent. Desondanks gaat het regiem in Nederland door met het pushen van de zelfmoordspuit..………………………..


De vaccins werden geïntroduceerd als middel dat moest voorkomen dat mensen besmet raakten en je anderen konden infecteren. Dus je moest het nemen voor een ander. Het blijkt dat de prik daar niet voor zorgt. Integendeel. De gevaccineerden raken vaker besmet. Toen stelde men: maar het beschermt wel tegen ziekte. Dus je moest het nemen voor jezelf. Maar inmiddels is duidelijk dat het vaccin niet beschermt en vele gevaarlijke bijwerkingen heeft.


Ondertussen blijven het kabinet, het RIVM (uitvoeringsorgaan van het kabinet) en het OMT (onderdeel van het RIVM) heel hard roepen hoe belangrijk het is dat we de prik nemen. Externe deskundigen komen niet aan het woord. Niet-gevaccineerden worden gediscrimineerd bij het reizen en entree-mogelijkheden, zonder dat daar een reden voor is. Waarom worden niet besmette vaccinvrijen geweerd, terwijl besmette gevaccineerden' het virus ongestraft kunnen verspreiden?


Het kabinet heeft onverantwoorde risico’s genomen met een vaccin dat het immuunsysteem beperkt, zodat het nooit meer voor dezelfde bescherming zal zorgen als bij mensen die een natuurlijke infectie hebben gehad. Het middel heeft veel bijwerkingen en mogelijk nog heel veel onbekende bijwerkingen.  Gevaccineerden zorgen voor een gerichte evolutie naar meer virulente en resistente varianten, waardoor het virus straks ook gevaarlijk wordt voor groepen die nu nog geen risico lopen.


Door het lekkende vaccin is de kudde-immuniteit onmogelijk gemaakt en blijven gevaccineerden eeuwig afhankelijk van de volgende-spuit. De crisis kan zo tot in het oneindige worden verlengd.

Een 

Het zorgt ervoor dat je je gaat afvragen: 

waarom moeten we die injectie eigenlijk nemen?Deze pagina wordt steeds ge-update.