Wij zijn te dom

12/01/2021


Wie weet is de Britse variant wel een gevolg van de maatregelen. Als we het virus gewoon hadden laten woekeren onder de gezonde bevolking onder de 60 jaar en de anderen hadden beschermd, dan was de variant misschien nooit ontstaan of had niet voor schade gezorgd omdat we de kans hadden gehad om al immuun te worden. De overheid heeft ons die kans ontnomen en nu zitten we met de gebakken peren. Je kunt je niet verzetten tegen de natuur, dan gaat het van kwaad tot erger.


Ik begin de logica te zien.

Je hele lichaam zit vol met allerlei virussen. Je lichaam houdt ze in balans. De coronavirussen namen toe na de griepvaccins omdat de balans werd verstoord. Er kwam meer ruimte voor de corona-virussen. Als we ervan uit gaan dat alle virussen zich al in ons lichaam bevinden, zoals sommige onderzoeken stellen, en misschien getemd zijn zolang je immuunsysteem goed functioneert, dan zou het de onbalans kunnen zijn waardoor ze actief worden. Zo zou je kunnen stellen dat sommige? vaccins op de lange duur de dingen verergeren.


In de onderstaande link (2) staat een onderzoek gepubliceerd, waarin wordt aangegeven dat varianten kunnen ontsnappen aan de antilichamen die moeten reageren op het spike-eiwit dat door ons DNA in opdracht van de m-RNA van de farmaceuten wordt gebouwd. Ze worden 'escape mutants'' genoemd. Ik vraag me af of je deze 'escape mutanten' geen ruim baan geeft door het vaccin massaal in te zetten. Je verstoord de balans en geeft mutanten en varianten de kans om dominant te worden. Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht van nieuwe dominante varianten en benodigde vaccins (en maatregelen).


Tevens wordt er volop gewaarschuwd dat vaccins die beschermen tegen de ziekte, maar niet voorkomen dat men drager blijft, ervoor zorgen dat de gevaccineerde persoon een kweekvijver wordt voor mutaties. Die gemuteerde virussen vormen dan een extra groot gevaar voor de niet-gevaccineerden, en uiteindelijk ook voor gevaccineerden, als het vaccin ze niet meer beschermt. Op die wijze zouden de vaccins er op de lange termijn voor zorgen dat het probleem alleen groter wordt.


Als dieren (of mensen) in de natuur besmet raken met een ernstig virus, gaan ze vaak dood. Het virus sterft dan met ze mee. Andere dieren zijn niet vatbaar en dragen het virus ook niet over. Zo sterft een bijna of helemaal virus uit.


Door het geven van een ‘lekkende’ vaccin zorgt je ervoor dat een dier niet meer ziek wordt, maar wel drager blijft van het virus. Je houdt het virus in leven waardoor het kan muteren en gevaarlijker kan worden. Het gevolg is dat je altijd moet blijven vaccineren en de virussen ondertussen blijven muteren en gevaarlijk worden voor andere diersoorten en de mens.

Om die reden is het geven van een ‘lekkende’ vaccin in de bio-industrie al een tijdje verboden. Het vaccin zou er op de lange termijn voor zorgen dat het probleem alleen groter wordt.

Toch is dat precies hetgeen dat men nu wel doet met het COVID-19 vaccin. In tegenstelling tot de vaccins die wel al kennen zijn de vaccins die nu gegeven allemaal lekkende vaccins.


De natuur heeft mechanismen om ervoor te zorgen dat het evenwicht in de natuur behouden blijft. Deze mechanismen zijn soms hard, maar bevorderen uiteindelijk het leven op de planeet.

Ik denk dat de mens gewoon te dom en te kortzichtig is om de natuur voor te schrijven hoe te handelen. Ja, slim genoeg om de techniek te bedenken, maar te dom, te kortzichtig (en zelfzuchtig) om de gevolgen te zien op de lange termijn. Dat zal zich absoluut wreken. Misschien niet meteen, maar pas over één of over tien of honderd jaar. En dan zal men spijt hebben.1-https://www.pbs.org/newshour/science/tthis-chicken-vaccine-makes-virus-dangerous

Of lees het artikel als PDF


2-SARS-CoV-2 escape in vitro from a highly neutralizing COVID-19 convalescent plasma

Of lees het artikel als PDF