Wij zijn te dom

16/12/2021

Premier Jacinda Ardern van Nieuw Zeeland zei iets vreemds. Dat doet ze eigenlijk altijd wel, maar dit keer zette ze me aan het denken. Ardern zei dat ze de vaccin-vrijen op wilde sluiten om ze tegen de gevaccineerden te beschermen, want je kon tenslotte niet de grote groep geprikten opsluiten.


Het geeft aan dat ze ervan uit gaat dat de gevaccineerden gevaarlijk zijn voor de ongevaccineerden, in plaats van andersom, zoals ons tot toe toe werd wijsgemaakt.

Het vreemde is alleen dat het nergens op slaat. Gevaccineerden zijn helemaal niet gevaarlijk voor ongevaccineerden. In ieder geval niet meer dan andersom. Steeds meer blijkt dat het de gevaccineerden zijn die elkaar besmetten en in het ziekenhuis belanden. Waarom zegt ze dan zoiets?


Stond het in het draaiboek van de WEF-politici?

Gingen de globalisten ervan uit dat gevaccineerden gevaarlijk zouden worden voor ongevaccineerden? In welk scenario zou zo’n situatie waar kunnen zijn?


Ik kan eigenlijk maar een scenario bedenken. Het nachtmerrie-scenario dat ontstond nadat men kippen in ging vaccineren tegen de ziekte van Marek. De gevaccineerde kippen bleven drager van het virus, maar werden er niet meer zo ziek van. Maar omdat de kippen drager bleven, zorgden ze voor een rappe evolutie naar meer virulente varianten. De virus muteerde als het ware met het vaccins mee en werd steeds gevaarlijker. Het gevolg was dat er nieuwe vaccins nodig waren en waardoor het virus nog gevaarlijker werd enzovoort enzovoort. Het gevolg was ook dat alle niet-gevaccineerde kippen snel het loodje legden.


Er kwam dus een moment waarop je als kip maar beter gevaccineerd kon zijn en telkens je booster kon nemen omdat je anders door een gevaccineerde kip besmet kon raken met een inmiddels dodelijk virus. Een vaccin dat beschermt tegen ziekte, maar niet tegen besmetting (en dus geen immuniteit geeft) wordt een lekkend vaccin genoemd. Het vaccin tegen SarsCov-2 is een lekkend vaccin.


Had de WEF-discipel Ardern verwacht dat het corona-virus zich door de vaccins zou hetzelfde zou gaan ontwikkelen als het kippenvirus?


Het is inmiddels duidelijk dat de vaccin inderdaad zorgt voor een evolutie van naar meer virulente varianten. De meer besmettelijke Deltavariant leidde al een half jaar sluimerend bestaan voor de vaccins de Delta-variant uit zijn roemloos bestaan tilde en het tot de dominante soort op aarde maakte. Waarom? Omdat het door wat mutaties aan het spike-eiwit minder gevoelig was voor de door het vaccin geïntroduceerde antistoffen tegen de Wuhan-variant.


Hetzelfde geldt nu voor de nieuwe variant B.1.1.529, ook wel ‘omikron’ genoemd. Met nog meer mutaties aan het het spike-virus is deze variant nog beter in staat om mensen te besmetten.


Door juist het spike-eiwit te kiezen als herkenningspunt van de antistoffen heeft de farmaceutische industrie ervoor gekozen om het virus in een gevaarlijk richting te laten muteren. Het excuus dat men aanvoert, dat men de varianten niet had verwacht is onzinnig. Alles dat zich vermenigvuldigt, muteert. Zonder mutaties had het virus niet eens bestaan! Ik kan me niet voorstellen dat dit niet van tevoren ingecalculeerd was.


Tot zover klopte het script.

Wat echter niet helemaal goed ging was dat het voorlopig niet de ongevaccineerden zijn die kwetsbaarder worden, maar juist de gevaccineerden.


De corona-vaccinatie maakt geen gebruik maakt van een dood of verzwakt virus, maar van een door de farmaceutische industrie gemaakte mRNA-code die je lichaam de opdracht geeft om een eiwit te bouwen. Daarom moet de reactie van het aangeboren afweersysteem deels worden uitgeschakeld omdat het spike-eiwit anders meteen zou worden aangevallen vòòr er antistoffen worden aangemaakt. Dit proces maakt je meer vatbaar voor besmetting met SarsCov2 virus. Uit onder meer de Britse cijfers blijkt dat gevaccineerden van dertig jaar en ouder vaker besmet raken dan hun ongevaccineerde leeftijdsgenoten.


Een ander aspect dat men over het hoofd zag is ‘original antigenic sin’. Gevaccineerden krijgen een hele beperkte afweerreactie aangeleerd tegen het spike-eiwit van de Wuhan-variant en blijven deze reactie hun leven lang herhalen.  Varianten met mutaties aan het spike-eiwit worden door de antistoffen steeds slechter herkent. De combinatie met het slechter functionerende aangeboren afweersysteem zorgt ervoor dat gevaccineerden vergeleken met ongevaccineerden steeds vaker ziek worden of overlijden.


Wat men bij het WEF wel juist had gezien was dat niet iedereen meteen naar de artsen zou rennen om een vaccin te nemen. Er bestaat blijkbaar een psychologische diversiteit om de overlevingskansen van de soort te vergroten. Een groep volgt automatisch de gangbare mening, terwijl de andere groep van nature opstandig, nieuwsgierig en wantrouwend is.


Die diversiteit kwam de globalisten goed uit. Stel je voor dat iedereen volgzaam de prik had genomen? Welk excuus had men dan nog voor het corona-paspoort gehad?


Het was een verdeel- en heerbeleid waarvan de overheden gebruik maakten. Hoe vaak is het in het verleden al niet gelukt om via het stigmatiseren van een minderheid een dictatuur te vestigen? En ondanks dat nu bekend is dat ongevaccineerden geen groter gevaar vormen voor de gevaccineerden dan de gevaccineerden zelf, wordt de hetze tegen de ongevaccineerden gewoon doorgezet.


De nieuwe Duitse bondskanselier Olaf Scholz en de Nederlandse minister Hugo de Jonge voerden nog deze week hun haatcampagne tegen de ongevaccineerden verder op door ze de schuld te geven van alle problemen.

Het is dezelfde tactiek die de nazi’s 80 jaar geleden ook al hanteerden. Eerst verwijt je ze van alles en nog wat. Daarna verwijder je ze uit de maatschappij, zodat ze onzichtbaar worden. Dan als ze niet meer opvallen en ontmenselijkt zijn, kunnen ze zonder restricties worden aangepakt.


De ongevaccineerden zijn niet meer nodig. Waarom? Omdat de QR-code zichzelf nu in stand  kan houden met een verplichte prik iedere drie of zes maanden. De groep die de QR-code omarmde als hun nieuwe privilege, is er nu afhankelijk van. Zonder booster geen rechten meer.

De ongevaccineerden zijn de controlegroep. Ze maken vergelijkingen tussen de geprikten en niet-geprikten mogelijk en tonen aan hoe waardeloos en gevaarlijk de vaccins zijn.


De ongevaccineerden zorgen niet voor een gerichte evolutie naar meer besmettelijke varianten.

Neem nou kinderen. Ze vormen een grote groep die amper besmettelijk is en dankzij het sterke aangeboren immuunsysteem kordaat afrekent met het virus, voor het zich kan delen. Kinderen worden vrijwel nooit ziek van het virus en er is dus geen enkele reden waarom je ze zou moeten vaccineren.


En daar knelt de schoen. Niet gevaccineerde kinderen vormen een enorme rem op de verspreiding van het virus en de ontwikkeling van nieuwe varianten. En zonder deze evolutie van varianten kan het virus niet gevaarlijk blijven.

Het WEF heeft een gevaarlijk virus nodig om de mensheid in haar greep te houden. Niet alleen om de noodwetten in stand te houden en de WEF-agenda verder uit te rollen, maar ook om ervoor te zorgen dat de mensen afhankelijk worden van de farmaceutische industrie en marionetten van de technocratie.


Ontdaan van hun natuurlijke en aangeboren afweer zijn gevaccineerden uitgeleverd aan de steeds gevaarlijkere virussen zoals de kippen aan de ziekte van Marek. Verstoten zonder hun QR-code en ten dode opgeschreven in een maatschappij waar een dictatoriale overheid over je leven beschikt. En in zo’n samenleving is geen plaats voor vrije denkers, niet één.


Het enige wat misschien geruststellend kan werken is dat de politici zich, ondanks al hun angstaanjagende verhalen, zelf geenszins aan de maatregelen houden en het virus niet erg serieus lijken te nemen. Misschien is dat omdat ze zelf het vaccin nooit genomen hebben.


Een ding lijkt duidelijk: de vaccins en de WEF-overheden zijn het probleem. De massale toediening van het vaccin aan een gezonde bevolking heeft de kudde-immuniteit om zeep geholpen. Het is nu zaak om het niet erger te maken door ook de jeugd te vaccineren of door een burgeroorlog te veroorzaken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden.


We zullen echt een manier moeten vinden om van deze regiems af te komen alvorens we aan de oplossingen kunnen werken. Als de propaganda en het verkeerde beleid stopt, trekt de rook op en kunnen we zoeken naar goede oplossingen voor de toekomst. Anders is het dweilen met de kraan open.


Dus beste gevaccineerden, houd eens op met het geloven van die vaccin-pushers en stop met het beschuldigen van je ongevaccineerde medemens. Richt je woede tot degenen die schuldig zijn aan de eeuwig voortdurende crisis: de WEF-gezanten in de regering.

Want samen staan we sterk!