Wij zijn te dom

23/10/2021

Al heel lang laat een gedachte me niet met rust. Waarom? Waarom reageert men zo vreemd op de corona-crisis terwijl duidelijk is dat het niets anders is dan een stevige griepepidemie? Waarom alle tegenstrijdige maatregelen en waarom dwingt men mensen om een slecht werkend vaccin te nemen? Ik probeerde antwoorden die in me opkwamen zoveel mogelijk te negeren omdat ik het idee had dat ze het gevolg waren van een te rijke fantasie.


Al anderhalf jaar wordt zowat de hele wereld geconfronteerd met maatregelen die zinloos zijn. Landen met strenge lockdowns presteren niet beter dan landen zonder lockdowns, om over de waardeloze vieze mondkapjes nog maar te zwijgen. Ook het vaccin valt steeds meer door de mand. Landen met een hoge vaccinatiegraad kampen met hoge besmettingen en veel landen waar amper gevaccineerd is hebben er amper last van. De bijwerkingen van de vaccins zorgen voor een nieuwe piek in de oversterfte, vooral bij jongeren die zich laten prikken. Het wordt steeds duidelijker dat het vaccin helemaal geen oplossing biedt voor de crisis. 


Toch blijven de leiders volhouden hoe goed het vaccin is en de ene na de andere dwangmaatregel wordt ontworpen. Dat er tweedeling ontstaat en dat landen op de rand van een burgeroorlog komen staan, wordt voor lief genomen. Hele economieën worden kapot gemaakt en er wordt met miljarden gesmeten alsof het pepernoten zijn. Alles om ons maar aan de prik te krijgen. Nu begint men zelfs de nieuwe mRNA-griepspuiten te massaal pushen.


Zit er soms iets in die mRNA-prik dat men perse in ons wilde spuiten? Wappies - geen slecht woord erover, want ze hebben al heel vaak gelijk gekregen - claimen soms dat de vaccins microchips bevatten. Klaus Schwab van het WEF heeft het inderdaad al vaak gehad over hoe de mens in de toekomst chips in zijn lijf zou krijgen, waarmee de mens digitaal met zijn omgeving kan communiceren (en gemonitord kan worden). Kaag en Rutte zijn kind aan huis bij het WEF, waar ook alle globalisten/multinationals gezellig aanschuiven om hun plannen met de wereld te bespreken.


Maar het vaccin zou ook wat anders kunnen bevatten. Vergif bijvoorbeeld, waardoor de gevaccineerden allemaal dood gaan, omdat - volgens een andere complot-theorie - de wereldbevolking teruggebracht moet worden van 7,5 miljard mensen naar ongeveer 500 miljoen.


Zou het kunnen dat onze leiders zo door en door slecht zijn en deel uit maken van een boevenbende van elite, globalisten en multinationals? Rutte liep niet voor niets met een WEF-tas over het Binnenhof - met daarin ongetwijfeld Schwab’s ‘niet gelezen’ boek. Maar als dat zo zou zijn, zou men dan zo hard bezig zijn om de mensen in het eigen land uit te roeien? Of zou men de slachtoffers wat ‘eerlijker’ over de wereld verdelen?Dan is er nog een andere mogelijkheid. De injecties bevatten wel degelijk een vaccin, alleen niet tegen SarsCov2, maar tegen een nog gevaarlijker opgekweekt virus dat nog losgelaten moet worden, een virus waaraan alleen de niet-volgzame ongevaccineerden moeten overlijden. Zo ondenkbaar is dit niet als je beseft dat het laboratorium dat met geld van westerse investeerders bezig was aan het bewapenen van coronavirussen zodat ze ook voor mensen gevaarlijk werden, nog 86 gepatenteerde dodelijke corona-varianten kende. Maar ook aan deze theorie zitten allerlei haken en ogen. Waarom zou er bijvoorbeeld en derde dosis nodig zijn, terwijl het nieuwe virus zich nog niet verspreidt? En waarom vertellen onze leiders ons er niet over?


Er kunnen wederom twee redenen zijn.

Ze vertellen ons er niet over omdat er wel degelijk een plan is om de wereldbevolking te reduceren en als iedereen het zou weten, dan zou iedereen het vaccin willen. Maar van de andere kant: er zijn al zoveel mensen die het vaccin hebben gehad, dat je de wereldbevolking nooit meer terugkrijgt naar het eentiende. Hoogstens tien procent eraf.


Dan is er nog een mogelijkheid. Eentje voor de goedgelovige Rutte en De Jonge fans: Er is een groep hele gevaarlijke mensen op de aarde die dreigt dat nog veel gevaarlijker opgekweekt virus los te laten op de aarde. 

Rutte en De Jonge doen alles dat ze kunnen om zoveel mogelijk landgenoten te redden voor de virus uitbreekt. De gevaarlijke groep, bijvoorbeeld het WEF, heeft de wereldleiders twee jaar de tijd gegeven om de mensen in vaccineren. In deze versie van het verhaal heeft de corona-pas een vooruitgeschoven gezondheidsfunctie omdat niet-gevaccineerden in de toekomst wel eens echt meer besmettelijk zouden kunnen worden dan hun gevaccineerde medemens. 


Enige catch: Rutte en De Jonge en alle andere wereldleiders moeten hun mond houden. Als ze vertellen hoe de vork in de steel zit, laten de slechteriken het virus meteen los. In deze versie van het verhaal zijn alle wereldleiders goed en maken deel uit van een groot plan om zoveel mogelijk mensen te vaccineren voor het virus wordt losgelaten. In deze versie liep Rutte Rutte met de WEF-tas om ons te waarschuwen en volgt Klaus Schwab de debatten in het parlement om bijna peetvaderlijk zijn marionetten in de gaten te houden. Natuurlijk roept deze oplossing ook vragen op. Bijvoorbeeld: waarom Stuurt men Kamer Bond of Tom Cruise niet op deze terroristen af om in de allerlaatste seconde de virusbom te ontmantelen?


Gelukkig bestaat er zoiets als het Scheermes van Ockham dat me helpt om knopen door te hakken. Welke oplossing ligt het meeste voor de hand als je naar de feiten kijkt?


Precies wat Klaus Schwab al zei:

"The pandemic represents a rare but narrow window of opportunity to reflect, reimagine, and reset our world”.


Een goede mogelijkheid voor de Great Reset. En wat is die great reset dan? Het is een couppoging van de bij het WEF aangesloten elite, de globalisten, de multinationals en de door het WEF omgekochte, geïndoctrineerde en opgeleide politici en wereldleiders, zoals Rutte, Macron, Trudeau, Merkel en vele vele anderen.


De pandemie biedt een geweldige mogelijkheid aan de ‘stakeholders of globalization’ om de macht in de wereld te grijpen. Deze groep megalomanen tracht de macht te grijpen, niet in een land of continent, maar voor het eerst in de geschiedenis, over de hele globe. Waarom? Omdat de globale economie en geldmarkt ieder moment in elkaar kan storten en de wereld dan terugvalt op lokale economieën die niet afhankelijk zijn van de bedrijven van de globalisten. Vandaar dat er nu met miljarden gesmeten wordt. Het geld rolt uit de drukpers, maar is eigenlijk niets meer waard.


Er is maar een manier voor de globalisten om te voorkomen dat ze met het schip ten onder gaan: zorgen dat we geheel afhankelijk van ze worden. Ze willen alles in handen krijgen, de productie, het transport, de grond van onze boeren, zodat ze het geldsysteem kunnen hervormen en ons kunnen bedienen als een stel marionetten.

We moeten bestuurd kunnen worden als een stel robotten via een sociaal paspoort dat ons vertelt wat we mogen kopen, wat we mogen zeggen en waar we mogen reizen. We moeten beloond worden met punten en gestraft via onze mobieltjes.


De corona-crisis is bijzaak, de volksgezondheid doet er niet toe. Het is een middel, een mogelijkheid om de macht te grijpen. Zonder crisis geen noodwet en zonder noodwet geen maatregelen en zonder maatregelen geen macht.

Het vaccin beschermt niet, maar geeft de crisis ruimte. Gevaccineerden blijken sneller en vaker besmet te raken en zijn net zo besmettelijk. Ze verkrijgen nooit steriele immuniteit en houden de crisis in stand.

En erger nog: omdat ze geen steriele immuniteit krijgen, veranderen ze in broedmachines voor nieuwe meer virulente varianten, zodat de bescherming die het vaccin biedt maar kort duurt en er eeuwig geprikt kan worden en de corona-paspoorten altijd nodig blijven.


Natuurlijk waren er dwarse mensen nodig bij wie de intuïtieve alarmbellen afgingen. Stel je voor dat iedereen volgzaam de prik had genomen? Welk excuus had men dan nog voor het corona-paspoort gehad? Het was een verdeel- en heerbeleid waarvan de overheden gebruik maakten. Hoe vaak is het in het verleden al niet gelukt om via het stigmatiseren van een minderheid een dictatuur te vestigen?


Maar nu de pas er eenmaal is krijgen we hem niet meer weg. Langzaam doet hij zijn intrede in alle plaatsen van de maatschappij. In Nederland hebben we hem nodig in de horeca of om naar andere landen te reizen. In veel landen mag je niet eens meer naar je werk zonder pas. Via propaganda probeert men de ongevaccineerde al te weren uit de ziekenhuizen. Straks kun je zonder sociaal paspoort geen bankrekening meer beheren of geen auto rijden. En ga zo maar door. Net zo lang tot iedereen toegeeft.


De ongevaccineerden hebben hun nut gehad. Maar nu is er geen plaats meer voor. Waarom? Omdat ongevaccineerden de controlegroep zijn. Ze tonen straks aan hoe waardeloos en gevaarlijk de vaccins zijn. Maar niet alleen daarom.


Neem nou kinderen. Ze vormen een grote groep die amper besmettelijk is en dankzij het sterke aangeboren immuunsysteem kordaat afrekent met het virus, voor het zich kan delen. Kinderen worden vrijwel nooit ziek van het virus en er is dus geen enkele reden waarom je ze zou moeten vaccineren.


En daar knelt de schoen. Niet gevaccineerde kinderen vormen een enorme rem op de verspreiding van het virus en de ontwikkeling van nieuwe varianten.

Als je kinderen vaccineert, schakelt het vaccin hun aangeboren immuunsysteem deels uit zodat het spike-eiwit beter aan de cel kan hechten. Zo werkt het vaccin, maar het zorgt er ook voor dat het virus daarna langer in het lichaam kan blijven. Het gevolg: het kind wordt besmettelijker en het virus evolueert dankzij de selectieve vaccindrempel naar meer resistente varianten, waardoor steeds nieuwe vaccins nodig zijn.


De massa-vaccinaties zorgen voor een gerichte evolutie naar meer gevaarlijke varianten (zoals bij ‘Marek’s disease). Alleen mensen die via een infectie al natuurlijke immuniteit verkregen zijn beschermd (vandaar dat men dit wilde voorkomen), of mensen die zich steeds opnieuw laten injecteren met genetische gemodificeerde mRNA en wie weet wat nog meer (ook via de griepprik).  Andere groepen die nu nog niet kwetsbaar zijn worden daardoor in de toekomst wel kwetsbaar. De bevolking van de wereld wordt vrijwel totaal afhankelijk van de farmaceutische industrie.


Dat is de enige goede reden die ik kan bedenken voor het dwingen van mensen tot het nemen van een vaccin dat niet beschermd en kudde-immuniteit onmogelijk maakt.


De versie van het ‘te vroeg gegeven vaccin’ houd ik nog maar even in mijn achterhoofd. Sommige dingen kun je eenvoudigweg niet geheim houden. Al blijft Rutte die Abraham Kuyper citeert maar door mijn hoofd spelen. 


“Bij elke welgelukte aanslag op de vrijheid kan dus de staat nooit dan medeplichtige zijn. Hoofdschuldige blijft de plichtsvergeten burger zelf die in zonde zingenot zijn zedelijke spierkracht verslappend de kracht tot eigen initiatief verloor”


Oh, ik vergeet een mogelijkheid: dat men met de maatregelen echt tracht een virus te bestrijden. Blijkbaar ben ik toch nog iets te naïef en geef ik mijn geloof in de mens maar moeilijk op. Maar gezien de feiten en alle compleet onlogische ingrepen lijkt deze oplossing me veel te ver gezocht.