Wij zijn te dom

12/02/2022

In nazi-Duitsland liepen de bruinhemden met veel branie over straat. Hetzelfde gebeurt nu ook in Nederland. Vele tienduizenden BOA’s volgen de dictatoriale orders van de WEF-clan met veel toewijding op. Men marcheert in blinde volgzaamheid op de burger toe en walst deze plat met leiderschapsaanbidding, domme macht, de gestapo van de lage landen, in beweging gehouden door klinkende munt en repressie.


Hitler had geen leger achter zich en geen enorme achterban, maar kreeg dankzij de verkiezingen de sleutel van de nationale kluis. Net als nu werden de geldkranen geopend en nam de inflatie toe. Door te strooien met geld groeide de achterban. De machtspiramide kon groeien.


Met het WEF hebben de globalisten politieke macht weten te bemachtigen. Ze hebben machtsbeluste Hitlerjugend achtige individuen opgeleid en ze in de diverse landen de nationale politiek laten infecteren. Deze handige manipulators hebben zich op strategische plekken weten te parasiteren. Eenmaal aan de macht konden ze het WEF als het paard van Troje hun nationale instituten laten bevuilen. De geldkraan werd opengedraaid en een kleine groep werd de almacht gegeven.


Tien mensen, opgenomen in het koninkrijk van het WEF, alle macht en welvaart geschonken tot in de eeuwigheid, verkochten hun ziel aan de globalisten. Honderd mensen ingelijfd in de carrièretombola, binnen voor het leven, pal eronder, profiterend van de geldstroom die ook hen bereikte, zo lang ze maar luisterden naar hun bazen een tree hoger.


Duizend mensen daaronder, glanzende laarzen, met de zweep in de hand, de lagere manschappen commanderend, genietend van hun hoge status en hun vette bonus en angstig voor hun bazen boven. Honderdduizend man daaronder, met de zweep geconditioneerd en afhankelijk van de kruimels, als kippen pikkend naar iedereen met lagere status. 


De ziellozen die een graantje konden meepikken door de QR-code te faciliteren, of door te prikken of testen of al het andere dat de nazi’s in het zadel hield.


Een miljoen kippen daaronder, in het gedrang, gepikeerd pikkend naar alles dat in hun buurt komt.


Zo moeilijk is het niet om een dictatuur op te zetten, als je de geldkraan en de bruinhemden beheerst. Maar oh wee als die miljoen kippen terugpikken. Dan kiezen de honderdduizend bruinhemden eieren voor hun geld en schreeuwen de duizend glanzende laarzen hun kelen schor. Weg is de buffer tussen de edelen en het volk. Weg zijn de instituten die legitimeren wat de nazi’s willen. Eigenlijk zou het volk het geld zelf moeten ontwaarden, zodat de macht van de globalisten als sneeuw voor de zon verdwijnt. Eigenlijk zou het volk direct moeten stoppen met het consumeren van alle producten die het monster van de globalisten voedt. Dan dondert de piramide meteen ineen.


Een ding is zeker. Wij mensen zijn er niet klaar voor. Technologie en globalisme ontmantelt onze samenleving als een gevaarlijk verdovend middel. De nazi’s die zich als herrezen Mengele’s toelegden op het genetisch afbreken van de natuurlijke mens en het vestigen van een technocratie zullen chirurgisch uit de samenleving moeten worden verwijderd. Spionage apparatuur van de nazi’s moet worden ontmanteld. Databanken geleegd. Instituten als de EU, het IMF, de WHO, die als indoctrinatie-instrumenten, sociale structuren op de mens moesten veroveren zullen moeten worden opgeheven.

De mens die ooit vrij was, zal het weer zijn, sterk en onderdeel van het evenwicht van de natuur, dat ons vele keren beter beschermt dan de geldwolven van de farmaceutische industrie doen.

Delen?

Plak deze link in je bericht:
http://wijzijntedom.nl/weg-met-de-nazi-s.html#anchor1