Wij zijn te dom

22/05/2021


Langzaam worden de plannen die het WEF, de EU en onze overheid met ons hebben duidelijk. Noem me maar een wappie, ik hoop dat je gelijk hebt. Maar dit zie ik gebeuren:


        Vaccinatiepaspoorten om ons te monitoren en volgzaam gedrag te belonen naar Chinees voorbeeld en om ons met restricties te kunnen dwingen tot vaccinaties. Zonder vaccin mag je niets meer (zie video onder)


        Vaccins voor de gehele bevolking (ook gezonde volwassenen en kinderen) om ons immuunsysteem buitenspel te zetten en ons afhankelijk te maken van de farmaceutische industrie.


        Jaarlijkse updates van het vaccin om aan ons DNA te kunnen knoeien. Een ander woord daarvoor is eugenetica. Weigeren kunnen we niet, omdat we afhankelijk zijn geworden van de vaccins.


        Inrichting van de maatschappij volgens de wensen van het WEF, de slechtste, meest doortrapte, gewetenloze kapitalisten die de aarde al vele jaren in de ellende storten, met geweld hun commerciële belangen expanderen met lak aan bevolkingen en  aan het milieu, en nu ook nog de hele aarde voorliegen over COVID-19. Deze groep wil de macht grijpen... om de aarde te redden, zeggen ze.


De burgers van de landen die het slachtoffer worden van het WEF hebben nog maar één kans: ze moeten het vaccin en het corona-paspoort massaal weigeren.


Een andere mogelijkheid is om op te houden met het afnemen van de producten en diensten van de multinationals die het WEF steunen en vormgeven. Dat is niet makkelijk, want we zijn voor een groot deel afhankelijk van deze producten en diensten geworden, maar het zou ze in een klap hun macht over ons ontnemen.


Maar zoals de naam van deze site al zegt: de mens is te dom, te kortzichtig en angstig om juist te handelen.


We gaan liever deze zomer op vakantie

Als deze video verwijderd wordt door Youtube kan hij nog bekeken worden via:


https://www.blckbx.tv/videos/chinese-toestanden-in-uk-vaccinatie-app-vertelt-silkie-carlo-van-big-brother-watch-uk?fbclid=IwAR0_6h4_002-xoy8B5Med52M9snXmHX9kUCbz52s5VjQHl7AMlpp6hOWNIo